Bucuresti

Coffee Art Workshop

Detalii articol

Categorie
Articole / anunturi mancare si bautura
Modificat
acum 8 ani si 7 luni
Vizualizari
1077

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

YPC Cafe va invita la un workshop despre prepararea cafelei pe 29 martie, ora 19.30

Prepararea cafelei reprezinta o adevarata arta. Fiecare cultura are o vizune diferita despre prepararea si servire acesteia.
Echipa Barista, campionii nationali, Paul Ungureanu- Latte Art si Floriana Vlaicu- Coffee in Good Spirits, traineri la Barista School, sunt invitati speciali ai YPC Cafe pe data de 29 Martie, incepand cu orele 19:30.
Ne vor invata metode de preparare ale cafelei, metode de brewing si vor povesti despre arta de a face cappuccino. Pentru a afla mai multe despre istoria si modul de preparare al cafelei, va invitam la Coffee Art Workshop, la YPC Cafe.
Taxa de participare a cursului este de 15 lei si include si o bautura la alegere, preparata de catre specialistii Barista School.
In urma acestui eveniment ne vom perfectiona cu siguranta abilitatile de pregatire a acestei bauturi gustoase si vom savura impreuna o cafea bine preparata.
Va asteptam sa luati parte la acest eveniment inedit! Pentru a va asigura un loc, va rugam sa confirmati prezenta la office@youngprofessionals.ro. Grabiti-va, locurile sunt limitate! 0741676559

Filtre articol

Tip: Diverse