Bucuresti

Cofraje metalice de la Lucinvest - Solutia optima pentru eficientizarea proiectelor de din domeniul constructiilor

Cofraje metalice de la Lucinvest – Solutia optima pentru eficientizarea proiectelor de din domeniul constructiilor

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
720

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Este important ca etapele care duc la finalizarea proiectului sa fie eficientizate, iar o astfel de solutie este reprezentata de cofraje metalice. Solutiile ingenioase in domeniul constructiilor sunt mereu apreciate intrucat duc la finalizarea eficienta a proiectelor.

Cofrajele metalice se prezinta sub forma unor panouri ce pot fi asamblate in scurt timp iar demontarea lor se face la fel de usor. Aceste cofraje metalice sunt comercializate de compania Luc Invest ce se axeaza pe realizarea proiectelor in domeniul constructiilor civile si industriale. Detinem echipamentele si tehnologia esentiale pentru a putea sa onoram comenzi in orice localitate din Romania, asadar, putem deveni parteneri de succes in toate proiectele pe care vi le-ati propus sa le realizati.

Aspecte privind utilizarea de cofraje metalice

Cofrajele metalice sunt utilizate pe orice tip de santier de constructii avand o serie de caracteristici tehnice care nu sunt deloc de neglijat de nici un profesionist:

  • Se gasesc sub forma de panou metalic si sub forma de sisteme de cofrare pentru stalpi;
  • Panourile se pot imbina prin electrosudare si se pot manevra manual;
  • Materialele utilizate sunt otelul, placile din PVC sau lemn multi strat;
  • Sunt modulare, flexibile, durabile;
  • Permit o utilizare in deplina siguranta;
  • Au o durabilitate ridicata, oferind astfel o multime de avantaje atat pentru utilizator cat si pentru beneficiar;
  • Se pot intretine si curata usor.

Luc Invest produce si comercializeaza cofraje metalice de inalta calitate si va ofera solutiile optime pentru a putea sa realizati proiecte de constructii rezistente, durabile, de calitate italiana. Indiferent ca este vorba despre construirea unui bloc de locuinte sau a unei case, includerea cofrajelor usureaza munca foarte mult si ofera constructorilor posibilitatea de a lucra cat mai eficient posibil.

O alta caracteristica demna de mentionat cu privire la cofraje metalice este aceea ca reprezinta o investitie inteligenta intrucat reduce in mod semnificativ costurile datorita sistemelor modulare integrate si numarul redus de legaturi. De asemenea, prezinta o compatibilitate ridicata cu alte tipuri de sisteme si vin impreuna cu o gama variata de accesorii.

Cofraje metalice de inalta calitate de la Luc Invest

Cu siguranta in momentul in care vine vorba despre optimizarea constructiilor, proiectantii trebuie sa fie eficienti iar muncitorii sa se plieze la instructiunile si la modalitatile de lucru. Utilizand astfel de elemente, precum aceste cofraje metalice, care sa usureze constructiile veti reusi sa optimizati mai bine modul in care se va construi si se va lucra pe santier.

Luc Invest, prin intermediul companiei pune la dispozitia dumneavoastra o multime de solutii care sa va scoata din impas si sa reusiti sa duceti la indeplinire toate proiectele de constructii pe care le aveti in plan. Pentru a vizualiza gama noastra completa de produse va invitam pe site-ul nostru lucinvest.ro iar daca doriti sa realizati o comanda ferma puteti sa ne contactati la numarul de telefon 0745410817.

Ne puteti trimite si un mesaj prin intermediul formularului de contact pe care il gasiti pe site-ul nostru. Avem puse la dispozitia dumneavoastra si doua depozite, unul in Bucuresti si unul in Buzau, astfel incat sa reusim sa fim cat mai aproape de dumneavoastra.

Autor