Bucuresti

Colindele MADRIGAL ajung in 8 orase din tara in decembrie

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 9 ani si 4 luni
Vizualizari
714

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 9 decembrie 2012 - Duminica 23 decembrie 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Concertul de Craciun pe care Corul National de Camera MADRIGAL il va sustine la Ateneul Roman pe 9 decembrie va fi urmat de un turneu national ce va trece prin 8 orase.


Organizatorii au declarat: „reactia publicului la anuntarea concertului de Craciun din Bucuresti, a fost coplesitoare. Am primit o dovada ca acesta este adevaratul eveniment de Craciun al romanilor, ca setea de cultura este nestinsa si apetitul pentru evenimente de calitate este nealterat. Totodata, am fost asaltati cu solicitari din alte orase, in care un concert al Corul National de Camera MADRIGAL este asteptat cu emotie si am decis sa oferim si spectatorilor din afara Bucurestiului sansa de a lua parte la un spectacol extraordinar, in pragul sarbatorilor".

Corul MADRIGAL
Corul National de Camera MADRIGAL va concerta in urmatoarele orase:


9 Decembrie – Bucuresti – Ateneul Roman

11 Decembrie - Brasov - Sala Reduta

12 Decembrie - Ploiesti - Casa de cultura a Sindicatelor

13 Decembrie - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor

17 Decembrie - Timisoara - Opera Romana

18 Decembrie - Cluj Napoca - Opera Romana

21 Decembrie - Pitesti - Casa de cultura a sindicatelor

22 Decembrie - Galati - Casa de cultura a sindicatelor

23 Decembrie - Iasi - Opera Romana


Spectacolul de Craciun este inedit prin prezentarea colindelor romanesti, in succesiunea originala in care au fost inregistrate pentru prima oara pe disc de vinyl, in urma cu 45 de ani. Acestea vor fi interpretate de prestigiosul cor sub bagheta dirijorilor Voicu Popescu sau Anna Ungureanu.Corul National de Camera "MADRIGAL" a luat fiinta in 1963, iar pret de peste patru decenii activitatea sa a fost sinonima cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul corului. In decursul a 47 de ani cu 4100 de concerte sustinute pe cele mai mari scene din țara si strainatate, MADRIGALUL a adus aproape de sufletul publicului capodopere apartinand scolilor Renasterii Europene, interpretate in limbile originale, mari comori ale muzicii bizantine si vechi romanesti, colinde si lucrari de inspiratie folclorica, elemente din patrimoniului clasic autohton si creatii romanesti contemporane.Biletele pentru concertele din tara se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol din fiecare oras. Biletele pentru concertul extraordinar gazduit de Ateneul Roman sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.