Bucuresti

Colormagic.ro – compania care ofera din nou culoarea naturala lemnului prin produsele sale de lac pentru lemn

Colormagic.ro – compania care ofera din nou culoarea naturala lemnului prin produsele sale de lac pentru lemn

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 4 ore
Vizualizari
743

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Inca din cele mai vechi timpuri lemnul a fost un material natural extrem de des utilizat in arhitectura sau in crearea unei ambiante perfecte in ceea ce priveste mobilierul dumneavoastra. Datorita acestui lucru, in prezent, exista o varietate de produse, cum ar fi, produsele de lac pentru lemn oferite de compania Color Magic de exemplu, menite a conserva calitatea si frumusetelea lemnului pentru o lunga perioada de timp.

Compania Color Magic este o companie perfectionata de cel putin 20 de ani in piata vopselurilor si a lacurilor. Color Magic colaboreaza cu firme prestigioase de peste hotare, compania comercializand produse ce poarta marca Sikkens, Levis si Trimetal. Color Magic importa astfel produse de o inalta calitate de la cei mai buni furnizori care detin o istorie de aproximativ 200 in domeniul vopselurilor si a lacurilor profesionale.

Color Magic – compania care ofera culoare pentru clientii cu simt estetic

Compania Color Magic va pune la dispozitie o gama larga de produse, toate de o inalta calitate si la un pret extrem de accesibil. Astfel, compania detine in portofoliul sau: produse pentru lemn (lac pentru lemn, chit de lemn si grund pentru lemn), produse pentru metal (acoperire finala, grunduire), produse pentru parchet (grund parchet lemn, lac pentru parchet), produse pentru pereti exteriori si produse pentru pereti interiori si nu in ultimul rand diferite alte produse industriale.

Color Magic – produse de lac pentru lemn de calitate olandeza

Cele mai apreciate si vandute produse oferite de compania Color Magic sunt produsele de lac pentru lemn. Compania comercializeaza produse de lac pentru lemn care sunt extrem de bine evaluate de clientii nostri.
Pe langa calitatile sale indiscutabile, produsele de lac pentru lemn va sunt oferite de Color Magic la un pret care nicaieri si nicicand nu a fost mai accesibil.

Avantajele acestor produse de lac pentru lemn


Recomandate datorita calitatii si efectivitatii sale, gama de produse de lac pentru lemn detine o varietate de avantaje, care mai de care mai importante:

  • Rezistenta la radiatiile UV. Utilizarea unui lac pentru lemn de exterior cu o rezistenta foarte mare la radiatiile ultraviolate sunt necesare in cazul in care suprafata avuta in vedere are posibilitatea de a fi expusa razelor solare. Asadar, un astfel de lac pentru lemn este produsul CETOL FILTRER 7 care are in componenta sa pigmenti din oxizi de fier transparenti si filtru UV.
  • Durabilitate in cazul deteriorarii. Lacul pentru lemn potrivit este necesar a fi ales raportat la suprafata de aplicare, si totodata, trebuie sa se tina cont si de nivelul sarcinii relative de exploatare. De exemplu, pentru sarcini mici este considerat a fi optim sa aplicati o suprafata relativ moderata de lac pentru lemn, iar pentru pardoseli sunt indispensabile produsele de lac pentru lemn cu o rezistenta ridicata la abrazare, cum ar fi de pilda produsul RUBBOL SUTORA;

Bucurandu-se de profesionalism si performanta, compania Color Magic se poate lauda cu clienti fideli care apreciaza calitatea si pretul avantajos oferit pentru produsele companiei. Compania Color Magic are in spate o istorie de aproximativ 20 de ani in care reusitele vorbesc de la sine.

Pentru diferite detalii in ceea ce produsele de lac pentru lemn sau despre oricare dintre produsele comercializate de Color Magic va invitam sa intrati pe site-ul companiei: colormagic.ro, sa ne vizitati la sediul firmei din Bucuresti, aflat pe Str. Cartierului, nr. 16, Chitila, Ilfov, sau la sediul din Brasov, situat pe Str. Fdt. Harmanului nr. 2, complex Duplex 2 Brasov, sau sa telefonati la urmatoarele numere de telefon: 004 0722650145; 004 0724336280 – pentru Bucuresti, sau 004 0734736842; 004 0268335167 - pentru Brasov.

Autor