Bucuresti

ColorMagic.ro - Vopsea lavabila pentru exterior pentru finisaje in culori magice

ColorMagic.ro - Vopsea lavabila pentru exterior pentru finisaje in culori magice

Detalii articol

Web
https://www.colormagic.ro
Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
589

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Peretii exteriori ai unei cladiri sau constructii trebuie intretinuti corespunzator, cu produse profesionale de calitate, pentru ca sunt expusi la actiunea factorilor externi care provoaca degradarea acestor suprafete. Produsele pe baza de vopsea lavabila pentru exterior sunt recomandate impotriva intemperiilor care apar in timpul anotimpurilor reci sau ca urmare a schimbarilor bruste de temperatura.

Datorita compusilor chimici utilizati la fabricarea acestor produse, vopseaua lavabila pentru exterior asigura protectie garantata impotriva ploilor, vantului, temperaturilor foarte scazute etc., dar in acelasi timp decoreaza aceste suprafete si le asigura un aspect estetic demn de toata admiratia.

Vopsea lavabila pentru exterior – Rezistenta cu rol de protectie

Utilizarea produselor din categoria vopsea lavabila pentru exterior asigura un rol de protectie a peretilor impotriva factorilor externi care degradeaza aceste constructii.

Vopseaua lavabila pentru exterior de la ColorMagic.ro permite suprafetelor exterioare sa respire, aspect care este la fel de important precum si protejarea, caci sursa degradarii peretilor nu consta doar in factori externi, ci si in factori interni, mai exact, de modul in care stratul de vopsea lavabila imbunatateste proprietatile materialelor din care au fost construit peretii.

ColorMagic.ro – Creativitate sporita la maxim prin intermediul produselor pe baza de vopsea lavabila

Finisajul exterior al unei cladiri este considerata una dintre cele mai importante etape din domeniul redecorarilor sau acoperilor de exterior, iar pentru a crea o imagine estetica corespunzatoare si placuta (in privinta culorilor si calitatii lor) utilizati doar vopseluri fabricate de cei mai importanti producatori internationali: Sikkens si Levis.

ColorMagic.ro – Principalul furnizor de produse fabricate de Sikkens si Levis

Datorita calitatii extinse a acestor produse, culorile suprafetelor aplicate in straturi se mentin foarte mult timp in stare impecabila datorita usurintei cu care vopseaua lavabila poate fi aplicata doar o singura data pentru a beneficia pe o perioada mai lunga de timp de lucrari de decorare foarte frumoase si profesionale.

Principalele avantaje ale utilizarii de vopsea lavabila de la ColorMagic.ro – “O joaca de copii”

Vopseaua lavabila pentru exterior are o putere de acoperire mare si o aplicabilitate extrem de usoara prin utilizarea ustensilelor speciale, astfel incat intreg procesul de vopsire a peretilor unei constructii poate fi definit drept “o joaca de copii”.

  • Vopselele lavabile pentru exterior sunt disponibile intr-o multime de culori si nuante, iar prin combinarea lor se pot obtine cele mai variate modele care sa ofere un aspect estetic unic;
  • Produsele din aceasta categorie a vopselelor lavabile au un timp de uscare foarte scurt, de aproximativ 2-3 ore;
  • Vopselele lavabile pot fi aplicate peste cele mai variate suprafete, de la beton, la ciment, rigips sau rigips-carton.

ColorMagic.ro - Produse de calitate din pasiune pentru lucrari profesionale


Vopselurile lavabile pentru exterior produse de compania Sikkens si Levis au o rezistenta foarte mare la schimbarile bruste de temperatura, la razele UV, precum si la temperaturile ridicate pe timp de vara sau a celor scazute pe timp de iarna.

Vopselele lavabile de la ColorMagic.ro nu se cojesc, nu isi pierd culoarea ca urmare a supunerii in bataia soarelui si sunt permeabile la vaporii de apa, fapt care permite peretilor sa respire.

Pentru mai multe informatii accesati magazinul online: www.colormagic.ro

Sau telefonati la unul dintre numerele:
  • Bucuresti: 0722650145
  • Brasov: 0734736842

Autor

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari