Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Compact Leasing

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Soseaua Nicolae Titulescu, nr. 1
Telefon
0744638292, 0751512065
Social links
Categorie
Inchirieri masini / Rent a car
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
3613

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Compact Leasing Bucuresti

Compact Leasing - Rent a car va ofera servicii de inchiriere masini in regim rent a car in Bucuresti si in alte orase din Romania. Pentru inchiriere masini in alte orase (pe tot teritoriul Romaniei), se achita o taxa suplimentara. La firma noastra gasiti ,masini de inchiriat in regim rent a car care acopera toate segmentele pietei auto, de la sedanul de oras care se distinge prin eleganta designului, pana modele mini, foarte apreciate in conditiile unui trafic aglomerat din zonele urbane. Va oferim posibilitatea de a efectua rezervari online prin intermediul formularului electronic existent in acest site si astfel accesul la inchirierea masinilor facandu-se mult mai facil.

Pentru a te deplasa rapid in Bucuresti sau in Romania ai nevoie de o masina buna pe care o poti avea prin serviciul de rent a car al firmei noastre, o masina sigura care sa faca fata conditiilor de trafic din Bucuresti si care sa confere si confortul necesar. Masinile inchiriate in regim rent a car de la compania noastra, va ofera mobilitate, siguranta si confot. Vehiculele nu au marcaje sau inscriptii specifice serviciului de inchirieri auto. Mai mult, de la Compact Leasing - Rent a car, clientul poate inchiria, odata cu autoturismul, si alte echipamente: scaun pentru copil, GPS sau lanturi pentru zapada.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro