Bucuresti

Complexslava.ro - Mobilier living in stil contemporan sau minimalist?

Complexslava.ro - Mobilier living in stil contemporan sau minimalist?

Detalii articol

Web
https://mobilaslava.ro
Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
716

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

O imagine de ansamblu moderna a unei case, din punct de vedere al interiorului, este data de utilizarea unui design cat se poate de interesant, dar care sa se potriveasca in primul rand cu gusturile tale, si il al doilea rand cu spatiul in care se implementeaza acest design. Mobilierul pentru living reprezinta exemplul ideal prin care se pot exprima elementele unui design ales pentru conturarea aspectelor estetice ale casei tale, iar cele fabricate de catre Complexul Slava, firma ce prezinta sediul in orasul Pitesti, judetul Arges, sunt fabricate dupa tiparul unor stiluri cunoscute, precum cel contemporan sau cel minimalist, despre care vom discuta in cele ce urmeaza.
Stilul contemporan in confectionarea de mobilier living Am ales sa discutam despre acest stil la care firma complexslava.ro apeleaza constant, din simplul motiv ca este unul dintre cele mai cunoscute, respectiv utilizate stiluri din domeniul constructiilor si design-ului interior. Totodata, toate tipuri de mobilier living fabricate dupa acest stil se bucura de un succes aparte in randul clientilor care au comandat mobilier de la Complex Slava, iar motivele pentru care acest lucru se intampla sunt multiple.

In primul rand, acest tip de stil descrie un mobilier living simplu, cu linii drept, in foarte putina cazuri putin curbate, fiind consirate un mobilier perfect pentru depozitare, si cu toate ca in foarte multe cazuri este masiv, acesta poate avea dimensiuni care se incadreaza perfect in spatii mici, cum sunt garsonierele sau apartamentele ce dispun de camera cu suprafete reduse, in cadrul caruia fiecare centrimetru patrat conteaza cum este utilizat, deoarece totul poate arata extrem de incarcat, dand senzatia unui depozit de materiale.

Scurta introducere in stilul minimalist Un alt stil care a luat amploare in ultimii ani in strainatate, dar care nu este inca destul de cunoscut pe teritoriul tarii noastre, este cel minimalist, dupa care se poate realiza un mobilier living extrem de interesant si sofisticat.
Complexslava.ro are o gama de produse in stilul minimalist in categoria „mobilier living” a magazinului online, acestea avand caracteristici definitorii, prin care reusesc sa diferentieze complet piesele de mobilier confectionate dupa acest stil, de restul produselor comercializate de aceasta firma.

Stilul minimalist este un stil apart, deoarece nu foarta multa lume agreeaza mobilierul in acest stil, din simplul motiv ca dimensiunile unui astfel de mobilier sunt destul de mici, de aici si denumirea stilului. Cu toate acestea, piesele au aspecte clare cu linii drepte si fine, totul bazandu-se pe o precizie incredibila, fapt ce este de asemenea, o caracteristica de luat in considerare atunci cand vorbim despre acest stil.

Complexslava.ro iti monteaza mobilierul ales pentru living! Daca te numeri printre clientii care au comandat mobilier living prin intermediul complexslava.ro si ai domiciliul in orasul Pitesti, atunci vei fii fericit sa aflii cu firma Complex Slava iti trimite mobilier acasa impreuna cu o echipa, care se va ocupa de montarea acestuia in perimentul living-ului, astfel sa nu fii nevoit sa apelezi la alte persoane, care poate nu sunt calificate in acest domeniu.

Autor