Bucuresti

Comunicat de presa "Surving the Boardroom"

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
836

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 29 aprilie 2010 - Miercuri 5 mai 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Ultimile inscrieri la conferinta experientiala "Surviving the Boardroom", 5 mai 2010

Business-Edu, in parteneriat cu Achieve Global si Human Synergistics organizeaza, in data de 5 mai, la Hotel Athenee Palace Hilton, conferinta experientiala "Surviving the Boardroom".

Evenimentul se adreseaza specialistilor si managerilor in resurse umane, general managerilor, presedintilor de companii multinationale si romanesti, care doresc sa imbunatateasca procesul de comunicare dintre reprezentantii departamentului de resurse umane si Board-ul de directori, din cadrul companiei.

Evenimentul aduce la rampa un grup de manageri in Resurse Umane care vor prezenta initiative de dezvoltare organizationala in fata unui Board de directori. Astfel, pe baza unui studiu de caz real, primit de echipele de voluntari, reprezentanti ai departamentelor de Resurse Umane alaturi de consultantii Human Synergistics au identificat o serie de solutii de Resurse Umane, pe care le vor prezenta in fata participantilor la Conferinta si Board-ului. Rolul Board-ului va fi acela de a delibera, de a oferi concluzii si recomandari in fata participantilor privind valoarea adaugata pe care o are o initiativa de dezvoltare organizationala propusa de managerii de Resurse Umane in companie.

Moderatorul conferintei va fi Dan Berteanu, presedinte al board-ului United Business Development, iar speaker-i vor fi Ana Maria Plesuvescu, Head Of Consultancy in cadrul United Business Development si Adrian Stanciu, Managing Partner, Human Synergistics.

Grupul de manageri in Resurse Umane este alcatuit din Mihaela Luca, Studiourile MediaPro, Gabriela Zancu (WNS Global Services), Alina Cinpian, (Boehringer- Ingelheim), Ioana Belciu, (Iridex) si Raluca Corneschi (Cheque Dejeuner).

Board-ul de directori este alcatuit din Neil Coupland, General manager Romania si Bulgaria JTI, Laszlo Diosi, Presedinte OPT Group, Andreas Obrist, CEO Unicredit Leasing.