Bucuresti

Concert Florin Giuglea Trio

Concert Florin Giuglea Trio

Detalii petrecere/concert

Telefon
0731497007
Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
333

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 3 noiembrie 201820:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Concert Florin Giuglea Trio

In 2011 Florin a devenit endorser oficial al Cornford Amplification, fiind acceptat intr-un club elitist de chitaristi care detin si utilizeaza live unele din cele mai apreciate si cautate amplificatoare de chitara din lume. In 2012, dupa ani de cursuri, workshop-uri si experienta de scena, Florin a fondat FLO Custom Guitars. Devenind astfel lutier si constructor de chitare electrice. In mod evident, in concerte sau la imprimari foloseste numai chitare pe care le-a construit el insusi.

In 2015 Florin a hotarat sa faca o schimbare in cariera lui muzicala, revenind la veche sa dragoste: muzica blues.

Turneele din ultimii ani si concertele cu o medie de peste 100 de prestatii live pe an l-au slefuit in chitaristul si solistul care este astazi.

A venit momentul potrivit. In 2015 Florin Giuglea a inceput mult-asteptatul sau proiect solo imprimand albumul de debut “Invitation to the Blues” impreuna cu vechii lui colegi de scena si prieteni Adrian Ciuplea, Hanes Radu, Mihai Ardelean si alti cativa muzicieni talentati. Albumul a fost mixat si masterizat in SUA pentru a-l impregna si mai mult cu parfumul sunetului muzicii americane de calitate.

“Invitation to the Blues” reprezinta rezultatul anilor de scena, studiu si respirat muzica. Mai mult, este proiectul bine-documentat si cercetat al lui Florin, calatorind mii de kilometri in SUA. De pe Beale Street din Memphis, Tennessee, pana in 6th Street in Austin, Texas, apoi de pe Bourbon Street din New Orleans, Louisiana, in renumitele baruri honky-tonk din Nashville si mai departe in Tupelo si Clarksdale, Mississippi, trecand prin clasicele sali de concerte din New York sau Los Angeles etc.

Florin a facut toate astea in cautarea vocii adevarate a muzicii blues. Intalnind muzicieni autentici de blues. Si acum Florin Giuglea aduce magia blues-ului in Europa in tara in care s-a nascut, impreuna cu o bucata din sufletul lui: “Invitation to the Blues”.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta