Bucuresti

Concert Mariza

Concert Mariza

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
1503

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 8 martie 202320:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Inconfundabila stea a muzicii fado, MARIZA, se reîntoarce în concert, în România, cu noi piese de dragoste, pe data de 8 martie 2023, la Sala Palatului, cu începere de la ora 20.00, ca să celebreze alături de iubitorii muzicii sale cele peste 2 decenii de carieră discografică si de călătorii sonore de neuitat.
Eveniment organizat de Mall4art și Phyton Media.
Biletele sunt puse în vânzare via iabilet.ro, la urmatoarele categorii de preţuri:
- VIP - 240 lei;
- Categoria 1 - 180 lei;
- Categoria 2 - 130 lei.
În ultimii 20 de ani, MARIZA s-a transformat dintr-un fenomen local, cunoscut doar unui mic cerc de admiratori din Lisabona, într-una dintre cele mai apreciate şi vândute vedete ale circuitului muzical internațional.
Astfel, recent, starul portughez a sărbătorit cea de-a douăzecea aniversare a carierei sale și cei 100 de ani de la naşterea regretatei Amália Rodrigues, cu primul ei album complet de piese clasice, lansat în SUA pe data de 29 ianuarie 2021 de NONESUCH/WARNER BROS RECORDS.
Mariza și Rodrigues au multe în comun, dincolo de originea lor. Cu apariţiile sale pe cele mai impozante scene ale lumii, Mariza a copleşit publicul internaţional la începutul acestui secol, exact cum a făcut Rodrigues în anii ‘50 și anii ‘60.
Iar datorită albumelor sale atât de apreciate de criticii de specialitate și datorită colaborărilor muzicale total surprinzătoare, Mariza a dezvoltat şi a cultivat sonorităţile fado, la fel cum a procedat Rodrigues în anii ‘60 și anii ‘70.
Mai mult, MARIZA a devenit cel mai celebru ambasador al muzicii portugheze în secolul XXI, așa cum avusese să fie Rodrigues în secolul al XX-lea.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Ocazii speciale: Petreceri