Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Concert Sorina Rotaru

Detalii petrecere/concert

Telefon
0727703703
Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
346

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 21 ianuarie 202320:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Concert Sorina Rotaru

„Am urcat pe trepte, am urcat pe stanca, am urcat pe renuntari si pe trupuri blande, am urcat pe versuri si am urcat pe frunze, am urcat pe tocuri si desculta am urcat pe ape.”

Primul lucru prin care se remarca Sorina Rotaru este spiritul sau artistic pe care il manifesta prin dedicare si autenticitate in muzica si in design. Absolventa a masterului in compozitie jazz, Sorina si trupa ei au pregatit o selectie de standarde si compozitii proprii, fiecare dintre ele cu lumea ei: una te imbratiseaza cu tandrete, alta iti intelege nostalgia, una iti domoleste tristetea, una te duce in acel loc unde exista doar lumina, una iti aprinde stralucirea acceptarii si toate te intampina cu zambet diafan, invitandu-te sa-ti lasi spiritul sa zburde si sa-ti descoperi noi trairi. Sa zbori cu aripi muzicale.

„Suntem acum si aici, cu totii, iubind. Open your wings.”

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Ocazii speciale: Concerte

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro