Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Concert Brigitta & The Full House Band

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 9 ani si 9 luni
Vizualizari
1497

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 17 octombrie 201522:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Sâmbătă, 17 octombrie, ora 22.30 – Concert BRIGITTA & THE FULL HOUSE BAND
Ai cunoscut-o prin intermediul aparițiilor TV, din concursurile Megastar, Vocea României și Eurovision, iar acum se apropie momentul să o vezi live: Brigitta Szebenyi te invită la un concert “up close and personal”, pe 17 octombrie, la Hard Rock Cafe!
Solista va urca pe scenă alături de trupa The Full House Band, formată din artiști cu o bogată experientă în peisajul muzical autohton: Ursu Marius Lung (bass), Norbert Tobias (tobe), Marian Hancu (clape) și Andrei Neamțu (chitară). Playlistul cu care entuziaștii și talentații muzicieni vor încinge atmosfera include hituri lansate de Lady Gaga, Maroon 5, Kings of Leon, Jessie J. și mulți alții.
Concertul va începe la ora 22.30, iar intrarea va fi liberă.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro