Bucuresti

Concert Daybreak

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 8 ani si 5 luni
Vizualizari
670

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 12 iunie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Daybreak este o trupa tanara, infiintata in luna ianuarie a acestui an si are la baza un concept simplu de chillout lounge predominant acustic. Stilul lor creeaza atmosfera datorita influentelor ce variaza de la jazz la trip-hop sau dub si are ca referinta formatii ca Science for Girls, Zero 7 sau Nouvelle Vague.


In componenta Daybreak intra Laur Iftene (a.k.a Papa L.), Ana Bancescu, Matt Smith si Andreas Aron. Laur (chitara/percutie/sitar) este fondatorul si chitaristul trupei, muzician cu o lunga experienta in stiluri de reggae, dub step, dar si rock.


El mai activeaza in prezent si in formatia Retro Future ca baterist. Ana (voce si clape) a terminat Conservatorul din Bucuresti si a activat ca backup singer pentru Paula Seling.


Matt Smith este un baterist de renume international, cu o vasta experienta in jazz , de asemenea recunoscut ca detinatorul recordului de cel mai rapid baterist din lume. Andreas Aron (contrabas), actual elev al lui Pedro Negrescu, se axeaza atat pe jazz cat si pe trip-hop sau downbeat. El mai activeaza si in formatia de jazz manouche Hot Club de Bucharest. Atat Andreas cat si Matt colaboreaza si in formatia "Cool Yoghurt".


Sambata, 12 iunie 2010 la ora 20:00, Daybreak va asteapta la o seara de relaxare si muzica buna in Clubul Fabrica (str. 11 iunie, nr. 50, Bucuresti).


Biletele se pot achizitiona in seara concertului, la intrarea in Clubul Fabrica, pretul fiind de 10 de Lei.