Bucuresti

Concert DJ Ravin & Damian

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 9 ani si 10 luni
Vizualizari
802

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 14 noiembrie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

CONCERTUL DJ RAVIN & DAMIAN este rezultatul unei colaborari intre doi artisti implicati in descoperirea esentei muzicii si traditiilor muzicale universale, relatia de prietenie dintre cei doi transferandu-se si in sfera muzicala.


Concertul DJ Ravin & Damian este programat duminica, 14 noiembrie 2010, ora 22.00 la Club Silver Church.Concertul et organizat sub egida celei de-a treia editii a Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical "Viata e frumoasa!" (4 – 14 noiembrie 2010, Bucuresti), organizat de Teatrul National de Opereta "Ion Dacian".Damian Draghici a absolvit Magna cum Laudae Colegiul de Muzica Berklee, Boston, S.U.A, fiind totodata singurul roman care a castigat un premiu Grammy, ca guest artist pe albumul „Winter Solstice" al lui Paul Winter. A desfasurat cu succes diverse activitati artistice, putand fi admirat pe scena internationala si in alte contexte culturale ca interpret la nai, in colaborare cu artisti de jazz precum: Michel Camilo, Randy Brecker, Stanley Clarke, Arturo Sandoval, Chris Botti, Bob Mintzer, Russell Ferrante, Vinnie Colaiuta sau Dave Weckl. A inregistrat 18 materiale discografice, iar in prezent lucreaza la un proiect inovator – naiul in muzica de jazz. (www.jazzinthecity.ro)


DJ Ravin a debutat cu Claude Challe pe discuri cum ar fi „Covorul Zburator", „Loverdose" sau „Nirvana Lounge" si a ajuns la „Buddha Bar" in Paris in 1997, unde s-a simtit imediat ca acasa. Acolo, din nou in colaborare cu Claude Challe, a lansat primele doua compilatii „Buddha Bar". Ravin a continuat sa fie un nume important al elitei „Buddha Bar", acustica spatioasa si atmosfera mistica a acestui loc fiind demne de un sunet potrivit pentru un templu.