Bucuresti

Concert Jazz – Elena Morosanu & friends

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 8 ani si 11 luni
Vizualizari
1065

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 6 octombrie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Concert Jazz – Elena Morosanu & friends

miercuri 6 octombrie – ora 20:30 - Tete-a-Tete Coffee Art & Chill


Tete-a-Tete Coffee Art & Chill te invita miercuri 6 octombrie de la ora 20:30 la concertul jazz: ELENA MOROSANU & friends: TOMA DIMITRIU pian, MICHAEL ACKER - bass, MATT SMITH – drums.


Tanara artista Elena Morosanu are doar 21 de ani si vine din Onesti. La numai 9 ani a participat la Festivalul de jazz de la Brasov si aprimit un premiu special din partea juriului, avand ocazia sa sustina un mini recital in ultima seara a festivalului alaturi de regretata Anca Parghel.De atunci si pana in prezent, Elena Morosanu a bifat premiu dupa premiu si reusita dupa reusita in plan muzical. In anul 2001 a participat in Sibiu la Galele studentesti unde a luat premiul I. In 2005 a castigat premiul pentru cea mai buna improvizatie de jazz la Icon Arts Festival. Trei ani mai tarziu, in 2008 este nominalizata la Galele Jazz-ului vocal la sectiunea: Revelatia anului. Elena a castigat la Sibiu in anul 2009 premiul pentru cea mai buna vocalista de jazz.


De-a lungul carierei, tanara artista a cantat in recital alaturi de Florin Raducanu si Jasper Blom. La festivalulul "George Enescu" a cantat alaturi de Florin Raducanu& Trubadures Orchestra. Elena a sustinut concerte in cluburile de jazz din Bucuresti, respectiv Art Jazz Club, Green Hours, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana si Sala Mica a Palatului.Anul 2010 ii aduce artistei doua momente foarte importante: CD-ul de debut intitulat "I Feel Free" sub indrumarea pianistului si compozitorului Florin Raducanu, ce contine piese inregistrare la festivalul George Enescu si de la Festivalul de jazz de la Sibiu, si in al doilea rand Elena primeste premiul pentru Revelatia Anului.


In paralel cu activitatea deosebit de bogata in aria jazz-ului, Elena colaboreaza cu Morandi sub numele de scena Helene.Tanarul pianist Florin Raducanu, exponent al noii generatii de jazz romanesc si-a format un stil unic bazat pe doua axe principale: sinceritate si improvizatie. In anul 2009 a castivat premiul pentru Muzicianul anului cu un proiect de jazz simfonic numit Jazz Ecumenica.Florin Raducanu este din Targoviste, iar debutul sau la varsta de 7 ani i-a deschis calea catre o serie intreaga de premii si participari la multe evenimente si festivaluri de jazz din Romania si din afara tarii. De 10 ani este profesor al liceului de muzica George Enescu din Bucuresti (pian si jazz). In anul 2001a fost selectat prin intermediul unui CD in primii 12 concurenti dintre 55 de candidati, din 18 tari, la concursul "Jazz Hoeilaart" din Belgia.


Intrare: 20 lei

Rezervari: 0728.668.463

Tete-a-Tete Coffee Art & Chill

Parcul Herastrau, langa Gradina japoneza

Bucuresti