Bucuresti

Concert jazz Nopti albe de acordeon cu Emy Dragoi

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 8 ani si 5 luni
Vizualizari
713

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 20 octombrie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

CONCERT EXTRAORDINAR DE JAZZ

NOPTI ALBE DE ACORDEON cu EMY DRAGOI

miercuri 20 octombrie – ora 20:30 – Tete-a-Tete Coffee Art & Chill


Tete-a-Tete Coffee Art & Chill te invita miercuri 20 octombrie de la ora 20:30 la concertul extraordinar de jazz ce deschide Festivalul International NOPTI ALBE DE ACORDEON 2010, sustinut de catre EMY DRAGOI. Invitatul special va fi COSTEL NITESCU (jazz - vioara). Ne vom bucura si de participarea TANGOTANGENT (dans).
Pretul intrarii este 20 lei, iar rezervarile se pot face sunand la numarul 0728.668.463.Ajuns la cea de-a cincea editie, Festivalul International NOPTI ALBE DE ACORDEON cu Emy Dragoi va continua in zilele de 22, 23 si 24 octombrie 2010 la Teatru ODEON din Bucuresti.


EMY DRAGOI este considerat cel mai bun acordeonist de jazz la momentului, fiind descendentul unei familii de acordeonisti ploiesteni. Muzicianul a studiat la Liceul de Arta din Ploiesti, dupa care a plecat la Academia de Jazz Bill Evans din Paris, unde a studiat pianul. Dupa terminarea studiilor universitare, a colaborat cu mai multe trupe, abordand stiluri diferite de jazz. Pana in prezent a publicat mai multe albume de jazz: Accordeon Stiple, inregistrat impreuna cu pianistul Antoine Hervier; Balada pentru Claudia, inregistrat in 2004 si Etnofonia, lansat in 2008 in 32 de tari.Tete-a-Tete Coffee Art & Chill

Parcul Herastrau, langa Gradina japoneza

Bucuresti