Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Concert live trupa Tiptil & concert Sim @100 Crossroads

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 1 deceniu si 5 luni
Vizualizari
515

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 5 noiembrie 2009 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concertJOI, 5 noiembrie 2009100 CROSSROADS


Calea Mosilor, Nr. 100


Concert 100% live trupa TIPTIL. Bun venit in lumea noastra!

Concert SIM + concert TIPTIL: joi, 5 noiembrie, ora 21


SIM este o trupa de alternative pop-rock infiintata in 2007. Numele este un acronim pentru „as I am", pentru ca muzica si versurile SIM reflecta modul in care sunt si simt membrii trupei. Nici mai mult, nici mai putin. SIM canta pentru toate varstele, toate gusturile si toate categoriile de oameni care se regasesc in tonul optimist sau nota melancolica a pieselor lor.


Componenta: Danni Ionesco (voce), Florin Panianopol (chitara solo/chitara ritm), Radu Dipratu (chitara), Andrei Constantinescu (bass), Robert Patan (clapa/orga electronica) si Mihai (Michi) Potorac (tobe).TIPTIL reprezinta un proiect nou ce isi va face debutul in aceasta seara. Raluca si Iulia (voci), Cristi (chitara), Bujor (bas) si Ciprian (tobe) va asteapta sa-i descoperiti.


TIPTIL-TIPTIL va invaluim cu muzici care sa va faca sa tresariti de bucurie, sa dansati cu toate particelele corpului, sa simtiti cele mai dulci-acrisoare senzatii pe care muzica ni le induce. TIPTIL-TIPTIL o sa fim fermecati si-o sa fermecam lumea asta cinica si riguroasa cu adieri sonore firave-agresive-senzuale-lascive-dansante-melodioase-armonioase-izbitoare-creative-colorate-inaltatoare.


TIPTIL-TIPTIL ne vom transforma cu totii in urechi si-n instrumente de ascultat si de dansat, atunci cand muzica va transcede corpurile si mintilie noastre si va deveni o


entitate aparte sorbita si venerata cu nesat.


Concert 100% live!. Bilet de intrare 10 lei.
Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro