Bucuresti

Concert Maria Radu & Band @ Hard Rock Cafe

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
903

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 26 februarie 201622:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

VINERI, 26 FEBRUARIE, ORA 22.30 – CONCERT MARIA RADU & BAND
În luna în care sărbătorim iubirea, Hard Rock Cafe te invită la o experienţă live premium - Maria Radu, alături de trupa sa! Vino pe 26 februarie să asculţi "Zbor", "Dorul", "Too Late For You" şi multe alte melodii de suflet, dar şi hituri internaţionale din toate timpurile!
Concertul coincide cu promovarea celei mai noi piese a artistei, “Stay”, o minunată pledoarie pentru dragoste, cu un sound nou, un vibe intrigant - toate acestea însoţite de imaginea "brand new" a Mariei Radu, care surprinde de fiecare dată prin look-ul fresh şi energia pe care o transmite.

Înainte de o carieră solo de succes, Maria Radu a fost solista trupei Van Noizz şi a ajuns la inima publicului şi prin numeroasele colaborări cu Direcţia5, Vank şi Blazzaj. Numele ei se leagă de hituri precum "Pas cu pas", "Lângă inima mea, vine inima ta" sau "M-am îndrăgostit un pic".
Aşadar, nu uita că pe 26 februarie poţi asculta live la Hard Rock Cafe aceste refrene, alături de piese lansate de Maria Radu de-a lungul timpului, dar şi de multe cover-uri foarte îndrăgite.

Biletele pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.roşi în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia şi IQ BOX, Say Shop, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Preţul biletelor diferă in funcţie de categorie:
- 25 de lei cu loc la masă, zona de fumători sau nefumători.
- 35 de lei, cu loc la masă, în faţa scenei.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta