Bucuresti

Concert of Hope / Remembering Michael Jackson

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 4 luni
Vizualizari
517

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 21 decembrie 2009 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concertAllen Bailey, fondatorul Harlem Gospel Choir, a lansat recent o carte autobiografica, in care a strans cele mai interesante povesti traite alaturi de membrii celebrului cor, de la infiintarea acestuia si pana in prezent. Allen Bailey se afla de mai bine de doua decenii in spatele succesului Harlem Gospel Choir, faimosul cor alaturi de care va aduce publicului roman pentru prima oara ritmurile autentice ale muzicii gospel, intr-un concert extraordinar in pragul sarbatorilor de Craciun, pe 21 decembrie, la Sala Palatului.


Cartea, intitulata "Singing God`s Work: The Inspirational Music, People and Stories of the Harlem Gospel Choir", contureaza povestea a ceea ce in scurt timp de la debut avea sa devina cel mai cunoscut cor de muzica gospel din lume. Inspirat de ideologiile despre echilibrul si prietenia intre natiuni ale lui Martin Luther King, Allen Bailey a pus bazele Harlem Gospel Choir in 1986, grupul de muzicieni din Harlem insumand peste un milion de mile parcurse in intreaga lume in cadrul turneelor sustinute pana in prezent. Dupa colaborari cu nume celebre din industria muzicala si numeroase concerte sustinute pentru lideri ai lumii politice si religioase, printre care Nelson Mandela, Papa Ioan Paul al II-lea sau Papa Benedict al XVI-lea, bucuria pentru viata si mesajul divin transpus in muzica l-au incurajat pe Allen Bailey sa redea povestea grupului in paginile cartii sale.


Lucrarea "Singing God`s Work…" nu reprezinta insa numai un bilant al turneelor corului din Harlem, ci si povestea vietii fondatorului sau. Allen Bailey activeaza in industria muzicala de mai bine de patru decenii, debutand ca agent de promovare pentru adevarate figuri iconice ale muzicii, precum Michael Jackson, Prince, Lionel Richie & The Commodores sau Isaac Hayes, si realizand de-a lungul carierei managementul artistic pentru numeroase productii de teatru si evenimente caritabile. In 1985 Allen Bailey, alaturi de Quincy Jones si Michael Omartian, a facut parte din echipa de productie a celebrei piese "We Are The World", scrisa de Michael Jackson si Lionel Richie, si interpretata de proiectul "USA for Africa", un super-grup format din 47 de artisti celebri. Albumul "We Are The World" a strans peste 100 de milioane de dolari, directionati catre combatarea foametei si a bolilor de pe continentul african.


Spectacolul pe care Harlem Gospel Choir il va sustine iarna aceasta la Bucuresti este inclus in cel mai recent turneu al corului, intitulat "Concert of Hope / Remembering Michael Jackson". Concertul va avea loc pe 21 decembrie la Sala Palatului si va face parte din seria evenimentelor World Music Masters, biletele fiind disponibile online pe www.myticket.ro, dar si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de preturi, in functie de pozitia in sala: 70, 100, 130, 160 si 200 lei.