Bucuresti

Concert Paper Magik

Concert paper magik în Yellow the Club – tu ești single, taken sau up for fun?

Detalii petrecere/concert

Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 9 luni
Vizualizari
495

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 19 noiembrie 201621:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Paper magik, trupa care a urcat de pe locul 12 (în 2015) pe locul întâi (în 2016) la faza pe Muntenia a competiției internaționale „Global Battle of the Bands” (GBOB), revine pe scena din Yellow the Club sâmbătă, 19 noiembrie, începând cu ora 21.00.
paper magik înseamnă un jump într-o lume alternativă, acolo unde muzica are valențe diferite față de tot ceea ce înseamnă rock pe scena românească. În primul rând pentru că Flamă (Bas), Dragoș (voce, chitară, clapă) și Tz (tobe) ne îndeamnă, prin muzica lor, să ne întoarcem la cele mai profunde și mai energizante trăiri și sentimente, pe care le văd drept singurele, sau măcar cele mai puternice, surse creatoare.

Origami rock
, stilul care a pus stop discuțiilor interminabile despre nemurirea sufletului
Discuția despre stilul pe care îl abordează paper magik obișnuia să le pună băieților probleme. Se ajungea, de fiecare dată, la discuții interminabile, la pahare cu bere golite și la multe-multeidei transcendentale. Pentru binele tuturor și spre dezamăgirea argumentării ca practică, au decis că origami rock este stilul care le definește cel mai bine eterogenitatea pieselor. Pentru că este dificil, dacă nu chiar imposibil, să exprimi o mulțime de sentimente/emoții/trăiri unice și diferite într-un singur stil de muzică. Origami rock este, astfel, umbrela sub care cele mai intense trăiri devin piese autentice, reale, vii. Piese ghidate de feeling, și nu de caracteristicile stilului în care ar trebui să se încadreze.

„Decât să umblăm la modul în care ne exprimăm emoția în cântec, astfel încât să se încadreze în stilul pe care ni l-am asuma, preferăm să lăsăm emoția să se nască și să evolueze exact așa cum e ea, să rămână autentică. Ai putea spune că, astfel, muzica noastră este vie.” – Flamă, bass.

Multe-multe stiluri diferite se aud sâmbătă seara, în Yellow the Club
Sâmbătă, 19 noiembrie, după ora 21.00, în Yellow the Club, se vor auzi un pic de punk în „Miles apart”, influențe din pop și rap în „Alergăm” sau influențe simfonice în „Matters of the past”, cea mai nouă piesă a trupei. De asemenea, se va auzi și „Fortress”, piesa care le-a asigurat locul întâi la GBOB.

Tu unde ești up for fun sâmbătă seara?
Și pentru că cel mai bun lucru care transformă o simplă seară de sâmbătă într-o „seară de sâmbătă de neuitat” este anturajul, Dragoș, Flamă și Cosmin vor purta câte o brățară: unul dintre ei va fi „up for fun”, altul va fi „taken” și celuilalt îi rămâne să fie „single”. Vino la concert să afli care și cum. Și alege-ți și tu brățara care ți se potrivește!

Filtre petrecere/concert

Perioada: Luna curenta