Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Concert Sensor @ Club Fabrica

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 1 deceniu si 1 luna
Vizualizari
721

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 28 noiembrie 2009 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Revenita de curand dintr-un turneu in Spania, formatia SENSOR va sustine sambata 28 nov. ora 21.00, un concert in clubul Fabrica din Bucuresti, eveniment organizat de Aqua Events si Fabrica.

Recunoscuti pentru abordarea originala a mai multor genuri muzicale precum si pentru setup-ul lor neconventional, SENSOR vor concerta live intr-o formula inedita publicului care nu a avut ocazia sa-i vada in ultima vreme: Laura Orian - vox, Paul Ilea - keyboards, synthesizers, Cosmin Gherghinoiu - bass, Sasha Negara - clarinet, percutii, Andrei Petrila - drums.

Electro, Rock, Breakbeat, Drum'n'bass, Jazz, World, sunt cateva dintre directiile muzicale ale viitorului album SENSOR care va fi lansat in primavara si care va fi prezentat in mare parte in acest concert de exceptie continuat de un after party fierbinte cu DJ ROLF (unbeat, experimental, new age).


Pretul biletelor este de 10 RON inainte de ora 21.00 si 15 RON dupa ora 21.00.


Pentru mai multe informatii accesati kultkultklan.wordpress.com si fabrica-club.ro
Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro