Bucuresti

Taxi aniversează 17 ani la Berăria H

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
1305

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 29 martie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Taxi aniversează 17 ani la Berăria H, pe 29 martie Pe 29 martie, în „Orașul cu chef de viață” concerteaza o trupă cu mare chef de cântat. Trupa Taxi aniversează 17 ani aducând cu ea o mare parte din hiturile lansate, umorul și ironia fină ce au devenit marca trupei.
Taxi este una dintre cele mai iubite și mai respectate trupe de pop rock din România, având la activ nenumărate hituri, numeroase premii, 8 albume, o participare la Eurovision chiar la început de carieră, concerte proprii în fața a mii de spectatori și videoclipuri care au scris istorie („Cele două cuvinte”, „NonStop”, „Ești iubibilă”).
Fie că e vorba despre viață socială și politică („Strada mea cu-n singur bec”, „Criogenia salveaza România”, „E criza!”), fie că e vorba despre dragoste („Jumătatea mea”, „Mi-e dor și doare”, „Te văd în toate femeile”), abordarea Taxi este întotdeauna originală.
Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu sărbătoresc 17 ani de Taxi, împreună cu publicul, pe 29 martie, la Berăria H, un loc plin de chef de viață, ales special pentru acest concert aniversar.
La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:00 cu spectacolul pe scenă.
Biletele în presale au preţ redus până în ziua concertului, adică până pe 28 martie:
40 de lei – loc în fața scenei
30 de lei – acces general
În ziua concertului prețurile vor fi de:
50 de lei – loc în fața scenei
40 de lei – acces general
Biletele pentru show-ul Taxi se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro(www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Beraria H.
Rezervările se fac la:
- FORMULAR REZERVARE ONLINE (http://www.berariah.ro/noutati/rezerva-masa-online-la-beraria-h)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro


Biletele din categoria A sunt epuizate la concertul Taxi – 17 ani

Mai e o săptămână până la concertul prin care Taxi aniversează 17 ani de scenă, iar biletele din categoria A sunt epuizate, semn că publicul vrea să fie cât mai aproape de trupă.

Marți, pe 29 martie, la Berăria H, vine una dintre cele mai iubite și mai respectate trupe românești. Cu un istoric/portofoliu pe măsura reputației (nenumărate hituri, numeroase premii, 8 albume, o participare la Eurovision chiar la început de carieră, concerte proprii în fața a mii de spectatori și videoclipuri care au scris istorie), Taxi are o carieră coerentă, păstrându-și identitatea artistică și marca personală. Melodiile au întotdeauna texte cu mesaje inteligente, create de Dan Teodorescu, umorul și ironia își fac loc chiar în abordarea unor subiecte importante, cum ar fi viața politică, cea socială sau cea conjugală, trupa se bucură de fiecare apariție scenică, transmițănd o veselie molipsitoare. În concerte, personalitatea trupei se manifestă plenar, aceasta reușind să surprindă cu fiecare apariție.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta