Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Constatarea decesului

Constatarea decesului

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1213

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cum se realizează constatarea decesului?
Procedeul de constatare a decesului se realizează de către un medic competent prin examinarea directă a corpului persoanei în cauză. Se verifică prezența semnelor vitale (puls, bătăile cordului, respirație, tonus muscular, tonusul pleoapelor, reflexul cornean, reflexul fotomotor, absența activității nervoase superioare), iar dacă toate aceste semnale lipsesc atunci se constată decesul, întocmindu-se, în acest caz și un certificat medical constatator al decesului.

Cine poate efectua constatarea decesului?
Pentru constatarea decesului și eliberarea certificatului constatator de deces, în cazul morții survenite la domiciliu, este necesar să apelați fie la medicul de familie, fie la un medic pus la dispoziție de către firma de pompe funebre la care ați apelat în vederea prestării de servicii funerare.

Constatarea decesului se poate face de către orice medic cu drept de liberă practică sau de către medicul de familie la care pacientul este înscris, numai în urma examinării și identificării pe baza unui document de identitate a persoanei decedate. În caz că exisă suspiciuni cu privire la cauzele morții, constatarea decesului și eliberarea certificatului nu este permisă. În acest caz, medicul este obligat să refuze eliberarea Certificatului Constatator al Decesului și să anunțe organele judiciare pentru a dispune efectuarea autopsiei medico-legale în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morții.

După efectuarea constatării decesului și întocmirea Certificatului constatator, se trece la efectuarea îmbălsămării decedatului, urmând ca mai apoi să se efectueze pregătirea acestuia pentru înmormântare – cosmetică mortuară, îmbrăcare și așezare în sicriu, servicii efectuate de către angajații companiei de pompe funebre alese.

Când se eliberează certificatul constatator de deces?
Certificatul constatator de deces se întocmește după realizarea examinării fizice a persoanei decedate și constatarea propriu-zisă a morții, iar eliberarea acestui act se face în circa 24 de ore de la deces.

Unde se întocmește Certificatul de deces?

Certificatul de deces este întocmit la sediul primăriei în a cărei rază teritorială s-a produs decesul. Declarația de deces verba, se execută în termen de trei zile de la data încetării din viață a persoanei, de către indivizii prevăzuți de lege. În termenul de trei zile se cuprinde atât ziua în care s-a produs decesul cât și ziua în care se face declarația.

Servicii specializate Funerare Rainbow Dorobanțiu
Personalul competent și specializat din cadrul firmei Funerare Rainbow Dorobanțu vă stă la dispoziție pentru orice dificultăți întâmpinați în întocmirea documentației obligatorii impuse de lege, începând cu constatarea decesului de către un medic autorizat, eliberarea certificatului de deces și a celorlalte autorizații sanitare necesare înmormântării.

Servicii funerare sector 6 și servicii funerare sector 3

Pentru că avem produsele și abilitățile necesare de a oferi clienților noștri servicii funerare profesionale, firma noastră, Funerare Rainbow Dorobanțu, se ocupă și de procesul constatării decesului. Serviciile noastre funerare includ asistență permanentă prin punerea la dispoziție a unui medic competent pentru a se ocupa de toate formalitățile legate de constatarea decesului.

În cazul persoanelor decedate la domiciliu, din cauze naturale cum ar fi vârsta sau boala, Funerare Rainbow Dorobanțu se ocupă atât de constatarea propriu-zisă a decesului persoanelor cât și de întocmirea documentelor necesare pentru restul operațiunilor obligatorii. Contactați-ne la unul dintre numerele noastre de telefon sau treceți pe la unul dintre sediile noastre pentru a ne comunica adresa la care se află decedatul, iar noi vom trimite un medic autorizat pentru a vă facilita munca.

Vezi detalii aici: https://www.funerare-ieftine.ro/

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro