Bucuresti

Corul Madrigal - Concert jubiliar la Ateneul Roman

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 2 saptamani
Vizualizari
983

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 21 aprilie 2013 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Corul Madrigal - Concert jubiliar la Ateneul Roman


Corul National de Camera Madrigal aniverseaza 50 de ani de activitate, cu prilejul concertului extraordinar cu tema pascala, pe care il va sustine pe 21 aprilie la Ateneul Roman. Manifestarea marcheaza inceputul turneului national, care se va desfasura pana in data de 30 aprilie.


Evenimentul va insemna o celebrare prin muzica a valorilor care intruchipeaza de jumatate de veac esenta altruista si spiritul inovator ce a propulsat Madrigal pe cele mai inalte culmi ale performantei corale.


Concertul desfasurat sub bagheta dirijorului Voicu Popescu va cuprinde lucrari cu un profund continut spiritual din repertoriul bizantin, clasic si contemporan romanesc.Corul National de Camera "Madrigal," simbol al maiestriei interpretative corale romanesti, a luat fiinta in 1963, iar timp de 47 de ani activitatea sa a fost sinonima cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul corului. In decursul unei jumatati de veac, cu peste 4100 de concerte sustinute pe cele mai mari scene din tara si strainatate, Madrigalul a adus aproape de sufletul publicului mai mult de 1000 de capodopere apartinand tuturor epocilor creatoare ale istoriei muzicii romanesti si universale.Pentru evenimentul din 21 aprilie sunt in vanzare bilete la pretul de 150 lei. Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilet.ro, www.myticket.