Bucuresti

Coșuri de Crăciun la comandă online - trendul continuă și pentru cadourile de Crăciun 2021

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 saptamana si 3 zile
Vizualizari
78

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Anul trecut, numărul de comenzi online înregistrate pentru coșuri cadou de Crăciun a crescut puternic, după cum arată datele menționate de principalii retaileri din domeniu, dar și datele comunicate în general de industria de specialitate. În plin val pandemic, au crescut bugetele companiilor pentru cadouri corporate, în condițiile în care de Paște au fost cheltuieli minime, iar petrecerile de Crăciun nu mai puteau fi organizate.

Acum, se așteaptă continuarea trendului de creștere a volumelor online pentru cadourile de Crăciun în 2021 și pentru cosuri de Craciun în special, din mai multe motive:
- în ciuda provocărilor generate de criza din domeniul sănătății, foarte multe sectoare de activitate au înregistrat evoluții financiare foarte bune
- a crescut puternic consumul în 2021, iar acest lucru determină companiile să își recompenseze mai mult angajații pentru rezultatele din vânzări
- există optimism în mediul de afaceri, chiar dacă vorbim despre optimism moderat
- forța de muncă de calitate este foarte căutată și apreciată, iar recompansarea angajaților cu cadouri de Crăciun este un element important în politica multor firme
- în contextul noului val al pandemiei, cumpărăturile online de cadouri corporate sunt preferate de către companii
- se caută tot mai mult eficiența, deci timp economisit și prețuri cât mai avantajoase - de găsit online, firește
- crește numărul de români care folosesc intens internetul și comerțul online, deci crește și numărul de comenzi de coșuri cadou din partea persoanelor fizice, pentru familie, prieteni, colegi.

Coșurile cadou de Crăciun devin cadouri tot mai populare în România, gesturi considerate elegante, rafinate, potrivite în aproape orice tip de relație între persoane, între companii, sau de la companie spre angajați și colaboratori. De obicei, coșurile cadou reprezintă o sumă de produse care transmit un mesaj puternic în momente speciale precum Sărbătorile de iarnă. Coșurile cadou gourmet includ produse premium, de la mărci de top. Pot fi băuturi alcoolice fine, ciocolată, cafea premium, dulciuri de sezon și alte produse gourmet exclusiviste. Totul trebuie să aibă caracter festiv, deosebit, pentru a celebra momentul special.

Unul dintre cele mai cunoscute magazine online specializate în coșuri cadou pentru orice ocazie și cadouri gourmet corporate este gourmetGIFT.ro, cu experiență de peste 10 ani și un portofoliu impresionant de clienți din mediul de afaceri din România. gourmetGIFT.ro propune colecții proprii cu totul deosebite, coșuri cadou de Crăciun care impresionează prin aspect, dar și prin experiența degustării ulterioare a produselor.

Se pot comanda online pe cosuri.gourmetgift.ro coșuri cadou de Crăciun pentru orice bugete, atât de către persoane juridice, cât și de către persoane fizice, în orice cantitate. Livrarea se face la momentul dorit, la adresa sau adresele dorite. Totul este flexibil și prietenos, pentru cadouri cu adevărat reușite, oferite așa cum își dorește clientul.