Bucuresti

Creste pozitia site-ului in cautari cu ajutorul advertorialelor seo

Creste pozitia site-ului in cautari cu ajutorul advertorialelor seo

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 4 luni si 1 saptamana
Apartine de
Adserving iAgency.ro
Vizualizari
110

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nu exista nici cea mai mica indoiala ca o campanie de advertoriale seo este un instrument foarte bun in comunicarea digitala. Scopul principal este acela de a populariza o marca, un produs, sau un business in mediul online in randul utilizatorilor.

Ce trebuie sa stii despre strategia de comunicare digitala


Ce include de fapt o strategie de comunicare digitala? Extrem de bine targetata, campania de comunicare online trebuie adoptata pentru realizarea unei strategii generale de marketing a unui business. O strategie de comunicare digitala se poate considera completa doar daca include content marketing, tactici seo, Google Ads sau optimizarea site-ului. Prin content marketing intelegem tot ce tine de advertoriale, articole, descrieri. Toate aceste instrumente sunt foarte importante pentru ca ne ajuta la indeplinirea obiectivelor principale precum brand awareness, cresterea traficului pe site, obtinerea unei imagini ca autoritate in domeniu si cresterea vanzarilor. Toate aceste obiective ne vor ajuta in final sa ducem business-ul la un alt nivel. Retine ca unul din cele mai bune instrumente de comunicare in mediul online este implementarea unei campanii de advertoriale seo.

Ce sunt advertorialele?


Advertorialul poate fi un text, un articol, un interviu, un reportaj, sau o recenzie. Rolul principal este acela de a prezenta o companie, un serviciu, un produs, sau o marca cu scopul de a le promova in randul utilizatorilor. Totodata, utilizatorii vor fi informati in ceea ce priveste diversele beneficii ale celor prezentate. Daca ar fi sa vorbim despre definitia clasica a advertorialelor, atunci am spune ca acestea sunt un fel de reclame care imita formatul editorial. Advertorialele sunt realizate in asa fel incat sa atraga atentia potentialilor consumatori si intr-un final sa convinga consumatorii sa incerce produsul sau serviciul respectiv. Insa, ceea ce este important de notat este faptul ca potentialii clienti nu percep acest gen de publicitate ca fiind unul agresiv. Din contra, este un tip de publicitate placuta care nu forteaza in nici un fel consumatorul sa ia o decizie. Putem spune ca este maim ult un fel de publicitate mascata si in nici un caz una agresiva.

Este greu de scris un advertorial seo?


Nu este nici greu, insa nu este nici usor. Exista anumiti pasi care trebuie urmati, insa daca tii cont de aceste detalii importante, cu siguranta vei reusi sa scrii advertoriale atractive, interesante dar si foarte utile totodata. Advertorialele se intalnesc cel mai des sub forma articolelor. Acestea sunt de natura informativa si ofera o imagine reala in ceea ce priveste serviciile sau produsele care se doresc a fi promovate. Este de asemenea foarte important ca un advertorial sa fie bine structurat, dar si argumentat. Advertorialul se scrie intr-un mod atractiv si foarte prietenos cu algoritmii motorului de cautare. Asta inseamna ca trebuie sa respecte regulile seo.

Pentru a creste vizibilitatea pe un site, cei mai multi specialisti seo apeleaza la advertoriale. Astfel, cu o strategie bine pusa la punct, poti obtine o pozitie superioara in paginile motorului de cautare. O campanie de advertoriale seo este foarte eficienta pentru multe tipuri de business-uri si nise. Vorbim aici de agentii imobiliare, magazine de cosmetic sau articole vestimentare, cabinete medicale, cabinete de avocatura, si asa mai departe. Un advertorial foarte bine realizat va ajuta extrem de mult la cresterea marcii si a imaginii acesteia in randul consumatorilor.

De asemenea, va genera lead-uri si trafic crescut pe site-ul companiei si astfel te vei pozitiona ca o autoritate si o voce relevanta in industria din care faci parte. In momentul in care vei obtine increderea clientilor, te vei putea bucura de succesul mult dorit pe piata afacerilor. Increderea clientilor este vitala atunci cand vrei sa construiesti un business de succes.