Bucuresti

Cristina Ileana Gheorghe

Detalii traducator autorizat

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Soseaua Stefan cel Mare, nr. 36, bl. 30 B, sc. 1, ap. 04
Telefon
0722601154
Categorie
Traducatori autorizati
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
1383

Voteaza & Distribuie

Prezentare traducator autorizat

Din anul 1997 am lucrat ca traducator in cadrul Redactiei Publicatiilor pentru Strainatate din cadrul Rompres/Agerpres, specializandu-ma in domeniul traducerilor jurnalistice. Ulterior, m-am specializat alaturi de avocati/bancheri straini si români in diverse domenii in tara si strainatate.
In anul 2003 am infiintat un birou de traduceri in Bucuresti pentru clienti fidelizati, care cu timpul si in prezent au recomandat si recomanda noi clienti datorita calitatii, expediției și profesionalismului nostru.
In prezent, lucrez cu traducatori autorizati, cu experienta in firme de avocatura straine si autohtone si institutii bancare si guvernamentale, de peste 20 de ani.
Efectuam DOAR traduceri (autorizate) din/in limbile engleza, neo-greaca, franceza, italiana, germana, limbi pe care le putem controla din punct de vedere calitativ si realist. Clientii nostri nu vor fi niciodata expusi proceselor datorate erorilor de traducere. Toti colaboratorii nostri detin asigurari de raspundere civila pentru greseli in activitatea profesionala.

Lucreaza la

Filtre traducator autorizat

Traducere din/in: Engleza, Greaca