Bucuresti

Cu ce aducem o mașină din Austria? Transport auto platformă Austria Romania

Cu ce aducem o mașină din Austria? Transport auto platformă Austria Romania

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Apartine de
Titanic Grup
Vizualizari
158

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nu sunt puține situațiile în care românii au nevoie de a transporta o mașină pe plaformă. Motivele pentru care aceștia apelează la firme care se ocupă cu transport auto internațional pe platformă sunt diverse, iar două cele mai importante dintre acestea sunt costul redus și timpul economisit.

De ce ai nevoie de transport auto internațional pe platformă?


Transportul internațional pe platformă reprezintă soluția ideală a îți transporta mașina dintr-o țară în alta fără riscuri și în cel mai scurt timp posibil. Dacă vrei să îți achiziționezi o mașină nouă sau second hand din Austria și să o aduci în țară poți face asta cu ajutorul unei platforme pentru ca tu să nu mai pierzi timp pe drum și pentru a economisi niște bani. Transportul internațional pe platformă este o soluție ideală și atunci când pleci într-o țară străină și îți dorești să te bucuri de confortul propriei mașini acolo. Fără griji și stres provocate de un drum lung, mașina va ajunge acolo unde le specifici celor de la firma de transport auto internațional să o aducă. Așa tu nu va trebui să îți faci griji cu condusul, nu va trebui să pierzi multe ore pe drum și vei evita posibile amenzi sau incidente.

Cu ce firmă îți pot transporta mașina pe platformă?


Cu o simplă căutare pe internet vei da peste mai multe firme care se ocupă cu transportul internațional pe platformă. Ca să poți alege una din ele va trebui să vezi care dintre acestea respectă cele mai multe nevoi ale tale și care are cele mai bune review-uri lăsate de foști clienți.

O firmă care se ocupă cu transport auto platforma Austria Romania, transport auto international, este Titanic Grup. Titanic Grup te poate ajuta cu transport pe platformă de oriunde din țară în întreaga Europa. Aceștia sunt pe piață încă din 1994 și acordă o deosebită atenție respectării tuturor standardelor de calitate și siguranță cerute. Echipa lor este formată din profesioniști ce promit transport promt și sigur în Europa. Cele peste 100 de autotransportatoare, pe care aceștia le dețin, au o capacitate de la 1 până la 10 autovehicule și sunt de la cei mai prestigioși producători: Mercedes, Volvo, Daf, Scania, Lohr, Kassbohrer, Rolfo, Groenewold.

Transport auto internațional pe platformă – avantaje


Patru avantaje principale ale transportului auto internațional pe platformă sunt:
1. Scapi de oboseală
Nu vei mai parcurge mii de kilometrii, care ți-ar fi provocat oboseală și vei evita și posibilele experiențe neplăcute care ar putea apărea în trafic și care ar fi provocat pe lângă stres și disconfort, oboseală.

2. Economisești timp și bani
Nu va trebui să mai petreci mult timp pe drum, conducând și vei scăpa de mai multe cheltuieli, precum: combustibil, cazări, taxe de drum, posibile amenzi etc.

3. Reduci gradul de uzură al mașinii
Un drum lung cu mașina înseamnă kilometrii în plus la bordul mașinii și piese solicitate și uzate.

4. Ai mașina asigurată
Firma de transport auto îți va oferi asigurare pentru autoturismul tău.

Colaborând cu Titanic Grup vei mai obține o serie de avantaje precum:

 • Încărcarea autoturismelor cu garda la sol foarte joasă
 • Încărcare prin troliu
 • Transport confidențial
 • Transport prototip (camion închis), la cerere pentru mai multă siguranță
 • Calitate profesională a transportului
 • Livrări rapide
 • Parcarea în care se află camioanele și mașinile este păzită non stop și supravegheată video
 • Primești informații în timp real privind poziția camioanelor
 • Cost preferențial în funcție de cantitatea transportată.

Concluzie

Dacă ai nevoie de transport auto platformă Austria România apelează la Titanic Grup. Mașina ta va fi manipulată de către profesioniști, iar aceștia ți-o vor livra la adresa pe care le-o vei menționa.

Autor

 • 0Partener de afaceri

 • EM Inbound - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
 • Bucuresti
 • 0770470210