Bucuresti

Cu o aplicatie pontaj angajati ai o evidență clară a datelor de prezență

Cu o aplicatie pontaj angajati ai o evidență clară a datelor de prezență

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 4 luni si 2 saptamani
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
131

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Complexitatea proceselor zilnice din mediul profesional al specialiștilor HR a determinat companiile să trecă într-un număr cât mai mare la digitalizarea acestora prin aplicații digitale, precum o aplicatie pontaj angajati. Cu o astfel de aplicație integrată într-un program HR, ai parte de o evidență clară în format electronic a orelor lucrate de către oamenii din echipa ta.

Având în vedere contextul actual, în care munca se desfășoară preponderent în format hibrid, colectarea datelor de prezență cu ajutorul tehnologiei este o necesitate pentru a eficientiza activitatea departamentului de resurse umane, dar și pentru evitarea posibilelor erori de pontare. Modalitatea intuitivă de folosire, dar și faptul că este configurabilă, sunt printre argumentele care sprijină necesitatea de a avea o aplicatie pontaj angajati implementată în companie.

Atât informațiile despre prezența salariaților la locul de muncă, cât și numeroase operațiuni administrative pot fi gestionate cu un program HR complex. Înainte de a lua o hotărâre în privința aplicației de resurse umane pe care dorești să o folosești, informează-te despre funcționalitățile pe care le include, pe lângă o aplicatie pontaj angajati.

Un program HR performant are un impact considerabil în optimizarea sarcinilor de zi cu zi. Dacă dorești ca datele de prezență ale angajaților să fie centralizate cu rapiditate, ia în considerare o aplicatie pontaj angajati. Acestă soluție software este foarte utilă și pentru oamenii din organigrama organizației, care pot accesa oricând rapoarte despre orele lucrate sau pot să se informeze asupra zilelor de concediu rămase. Mai mult, ei pot solicita zile libere prin completarea unor cereri de concediu dintr-o aplicatie pontaj angajati, parte dintr-un program HR. Acestea pot fi aprobate instant de către superiori, fără să fie nevoie de proceduri complicate și completarea și semnarea unor documente în format fizic.

Cu o aplicatie pontaj angajati ai parte de eficiență în relația cu angajații
Distanțarea fizică și desfășurarea activității în mai multe puncte de lucru a făcut necesară folosirea tehnologiei în relația cu angajații. Implementarea în organizație a unui program HR, în care să fie inclusă o aplicatie pontaj angajati ajută la comunicarea dintre management și personal. Datele referitoare la prezența salariaților se pot aduna de la terminalele de acces care furnizează datele de intrare și ieșire, printr-un sistem punch in și punch out.

Totodată, informațiile despre pontaj pot fi notate de către specialistul HR pentru persoanele care au un program de muncă fix, de exemplu Luni-Vineri de la 8:00 – 16:30, sau de către angajați direct în interfața aplicației. Informațiile furnizate astfel contribuie la celelalte procese din organizație, fiind esențiale pentru procedurile de salarizare. Datele colectate dintr-un program HR îți dau posibilitatea să îmbunătățesti anumite aspecte pe plan intern, și îți oferă perspectiva necesară pentru a oferi feedback angajaților. Prin urmare, dezvoltarea companiei se poate realiza mai repede și cu instrumentele potrivite.

True HR, sistemul dezvoltat de UCMS by AROBS pentru a sprijini companiile
Softurile performante de gestionare a personalului și a diverselor operațiuni administrative îți vor transforma semnificativ performanța bussines-ului. Astfel de soluții tehnologice sunt reprezentate de un program HR complex sau de o aplicatie pontaj angajati, create pentru a fi utilizate cu ușurință. UCMS by AROBS, cu o experiență de 25 de ani pe piața software din România, dezvoltă și inovează constant programe destinate mediului de afaceri.

Specialiștii companiei au conceput True HR, un program HR cu 19 funcționalități distincte, care să răspundă la cât mai multe dintre nevoile organizațiilor din diverse domenii de activitate. Pentru a afla mai multe, contactează-i pe cei de la UCMS by AROBS prin mail la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424.