Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Cum construim un semineu? Instructiuni pas cu pas de la specialisti

Cum construim un semineu? Instructiuni pas cu pas de la specialisti

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
579

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De ceva vreme, semineul este tot mai prezent in casele oamenilor deoarece reprezinta, in cele mai multe cazuri, initiatorul celor mai multe momente de relaxare. In jurul semineului cei mai multi isi petrec serile alaturi de familie sau prieteni, pentru a se relaxa dupa o zi grea de munca. Atunci cand vine vorba de o constructie semineu trebuie sa stii ca lucrurile nu sunt atat de complicate precum par la prima vedere.

Cum poti realiza o constructie semineu?

In cele ce urmeaza, vei primi indicatii pas cu pas pentru realizarea unui semineu pentru living, semineu cu focar inchis. Practic, pentru construirea lui vei avea nevoie de o serie de materiale precum:

- focarul - pe care il achizitionezi din magazinele de specialitate;
- caramizi din samota;
- 2 bucati de bare din fier, cu un diametru de 10 mm si cu o lungime de 1 metru;
- 1 bucata placa rigips cu o grosime de 12, 5 mm;
- 1 cos pentru evacuarea fumului, din crom, iar dimensiunile lui depind de focarul ales.

Aici poti cere sfaturi in magazinul din care faci achizitiile.

- tuburi cu mastic pentru etanseitatea cosului, care sa reziste la temperaturi foarte ridicate, de pana la 1000 de grade Celsius;
- 2 blaturi cu o grosime de 4 cm, realizate din stejar si randeluite;
- 2 gratare tot din stejar pentru fantele hotei;
- Vata minerala cu folie de aluminiu, aproximativ 4 m.

Acum ca stii de ce materiale ai nevoie pentru constructia semineului cu focar inchis, putem trece la pasii de construire.

1. Primul pas in constructia semineului il reprezinta zidirea picioarelor. Poti face asta din caramizi sau din BCA, iar apoi se pune placa.

2. Se toarna placa de baza si se incastreaza caramizi cu distantiere, unde vei forma spatiul pentru depozitarea lemnelor.

3. Urmeaza turnarea placii superioare, tot dupa modelul anterior, cu ajutorul caramizior incastrate, dar de aceasta data vei forma spatiul focarului semineului. Diferenta o face faptul ca aceasta placa va fi armata cu plasa sudata.

4. Asa cum am spus mai sus, focarul va fi achizitionat din magazinele de specialitate, asa ca dupa ce ai construit spatiul destinat focarului, il vei pozitiona in acest loc.

5. Urmeaza zidirea partii superioare si modelarea consolelor pe care o poti realiza cu ajutorul unui disc diamant de slefuit.

6. Se toarna centura superioara.

7. Acum poti trece la realizarea cosului pentru evacuarea fumului. El trebuie sa fie montat corspunzator si este necesar sa te asiguri ca nu va avea scapari de fum. Odata cu fixarea lui vei face si montarea structurii pentru placa rigips si izolatia peretilor vecini cu vata minerala.

8. La acest pas vei realiza hota si, evident, o vei si finisa.

9. In final, vei face finisarea intregului semineu, ceea ce inseamna rostuirea caramizilor, montarea blarurilor, a gratarelor si vopsirea hotei.

De unde poti achizitiona focarul semineului?

Daca esti în cautarea unui focar pentru construirea semineului, te informam ca seminee-expert.ro iti pune la dispozitie o gama variata de focare pentru seminee, de dimensiuni diferite si cu preturi cuprinse intre 500 si 5000 de euro. Focarele, indiferent de ce tip sunt, pot avea un geam frontal, drept sau lateral. Echipa Seminee Expert lucreaza cu producatori ce va pot pune la dispozitie pe baza de comanda seminee cu dimensiunile dorite sau impuse de stilul arhitectural. Echipa formata din specialisti iti sta la dispozitie si cu sfaturi, daca ai nevoie, pentu a face cele mai bune alegeri pentru caminul tau primitor.

de pana la 8-10 ore.
Focarele, indiferent de tipul acestora, pot avea geam frontal - Seminee cu geam drept, geam frontal si lateral-Seminee laterale, geam pe semitorund-Seminee panoramice, cu fata dubla-Seminee tip tunel, sau seminee cu 3 geamuri-Seminee Speciale. Seminee Expert lucreaza cu producatori ce pot executa si seminee la comanda, la dimensiunile impuse de stilul arhitectural si spatiul alocat acestuia. Gama Seminee Expert contine peste 250 de modele de focare.

Autor

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro