Bucuresti

Cum sa inveti mai usor pentru examenul de soferi - DriveSchool.ro - Chestionare auto

Cum sa inveti mai usor pentru examenul de soferi - DriveSchool.ro - Chestionare auto

Detalii articol

Social links
Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
765

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Legislatia in vigoare supune viitorii soferi unei examinari teoretice si practice bine stabilite, ceea ce ii obliga sa treaca prin acelasi proces de pregatire. Scoala de soferi Drive School detine toate mijloacele necesare pregatirii unor soferi competenti si bine educati in ceea ce priveste siguranta in trafic.

In plus, promoveaza parcurgerea de chestionare auto online pentru toate categoriile de permis, menite sa creasca procentul de promovabilitate al elevilor. Acestea contin intrebari esentiale privind legislatia, semnele de circulatie si indicatoarele rutiere, adica tot ceea ce trebuie sa stie un viitor sofer.

Chestionare auto pentru orice categorie de permis

Cel mai mare procent dintre cei care se inscriu la o scoala de soferi il reprezinta persoanele interesate de obtinerea permisului de conducere pentru categoriile A si B.
Destinate in mod special soferilor amatori, aceste categorii sunt cel mai usor de obtinut, iar scoala de soferi Drive School face tot posibilul pentru modernizarea serviciilor oferite.

Importanta sofatului – Principii dedicate condusului preventiv

Instructorii auto de aici tin pasul cu tehnicile moderne de predare intalnite in plan international si se concentreaza pe importanta sofatului preventiv inca de la inceputul orelor de conducere.

In plus, elevul are posibilitatea de a se pregati pentru proba teoretica atat in sala de curs, cat si acasa, datorita testelor ce pot fi rezolvate online de pe laptop, tableta sau smartphone.

Chestionare online – Pot fi accesate de pe orice device electronic

Chestionarele auto sunt alcatuite din 26 de intrebari si contin notiuni teoretice cu un nivel de dificultate diferit, astfel ca acestea trebuie repetate pana cand devin familiare.

Mai mult decat atat, intrebarile sunt explicate, astfel ca puteti intelege cu usurinta chestiunile ce va pun in dificultate. In cazul in care explicatiile oferite nu sunt de ajuns, instructorul auto va sta la dispozitie cu informatii suplimentare.

Cea mai buna pregatire pentru examenul teoretic

Intr-o scoala moderna precum Drive School, se pune accentul atat pe deprinderea reflexelor s cunostintelor necesare unui sofer, cat si pe integrarea acestuia in comportamentul de mai tarziu pe care un conducator auto trebuie sa-l adopte atunci cand se afla in trafic.

Astfel, intructorii de aici abordeaza diverse metode de instructaj si consiliere, menite sa ofere nu doar informatii teoretice, ci si sfaturi practice.

Elevii sunt incurajati sa participe la cursurile de pregatire teoretica, dar si sa parcurga testele disponibile in cadrul website-ului. In acest fel se asigura nu doar o rata de promovabilitate pozitiva, ci si satisfactia elevilor inscrisi.

Chestionare auto pentru obtinerea permisului din prima incercare

Nereusita unui elev inscris la scoala de soferi presupune costuri suplimentare considerabile, ce pot descuraja viitorul sofer sa continue pregatirea din motive financiare.

Drive School este o scoala de soferi moderna, cu instructori bine pregatiti, care pune accentul pe comunicarea dintreinstructor si cursant, dar si pe autopregatire.

In acest sens, scoala dispune de chestionare auto ce pot fi rezolvate online de catre oricine doreste sa isi consolideze notiunile teoretice de baza atunci cand timpul ii permite acest lucru.

Date de contact

Pentru informatii suplimentare si teste teoretice, accesati site-ul.
Telefon: 0371139153, 0722579160
E-mail: contact @ driveschool.ro

Autor