Bucuresti

Cum să NU fii luată prin surprindere în organizarea unui eveniment?

Cum să NU fii luată prin surprindere în organizarea unui eveniment?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
642

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Există câteva tipuri de evenimente în viața fiecăruia dintre noi prin care trecem și care ne creează un real motiv de stres, de probleme cu timpul sau de discuții cu cei dragi. Deși în ziua de azi există multe variante care ne pot ușura munca pentru un eveniment, încă mulți dintre noi vrem să ne implicăm 100% în organizare. Cu toate astea, rezultatul final poate să nu fie la fel de satisfăcător, și atunci ne întrebăm ce puteam face mai bine.

Iată câteva sfaturi:

1) Apelează la specialiști!

Fie că e vorba de nuntă, botez sau înmormântare, trebuie să știi că există oameni profesioniști care se ocupă de organizarea lor în fiecare zi, astfel că știu exact și care sunt toate aspectele de care trebuie ținut cont, și care sunt ultimele tendințe. De aceea, dacă simți că ești depășit de anumite detalii nu ezita să apelezi la o firmă specializată care îți va ușura mult munca.

De exemplu, pentru o nuntă angajează un wedding planner care să fie alături de tine tot timpul cu sfaturi, de asemenea pentru o înmormântare apelează la o firmă de servicii funerare care se va ocupa de tot ce trebuie pentru ca evenimentul să fie organizat ca la carte. Un ajutor primit de la specialiști va fi întotdeauna un plus pentru evenimentul tău, chiar dacă asta înseamnă un cost suplimentar. Însă în acest fel tu vei fi scutită de stresul permanent și neliniștea pe care tot acest proces al organizării ți le cauzează.

2) Pune bani deoparte cu ceva timp înainte pentru a preîntâmpina eventuale cheltuieli neprevăzute!

Întotdeauna ceea ce stabilești pe listă nu se va potrivi cu realitatea, astfel că poate te vei trezi în punctul în care îți vei dori cu ardoare un anumit lucru sau moment la evenimentul tău și vei constata că nu ai suficienți bani cât să ți-l poți permite. De aceea, este util să ai ceva economii cu ceva timp înainte de eveniment, deoarece în acest fel ești acoperită în situația apariției cheltuielilor neprevăzute. Desigur, varianta unui împrumut este și ea o opțiune, dar de ce să apelezi la ajutorul băncii sau al rudelor când poți fi tu însăți o persoană chibzuită astfel încât să poți avea exact momentul pe care ți l-ai planificat?

3) Mergi mai mult pe intuiție și pe ceea ce îți dorești, decât pe ceea ce “trebuie”!

Vei fi suprinsă să constați cât de stresant și obositor este să organizezi un eveniment așa cum “trebuie”. Trebuie să ții cont de toate părerile celor din jur, de obiceiuri stranii care se aplică fiecărui tip de eveniment, iar în toată această tevatură uiți să te mai gândești și la ceea ce îți dorești tu. Acest lucru îți va crea nenumărate frustrări, supărări, de aceea e bine să te ocupi de eveniment așa cum consideri tu că este cel mai bine și în maniera în care tu îți dorești să iasă.

Așadar, dacă nu ești o mare fană a organizării, lasă-te pe mâna specialiștilor sau asigură-te că ești informată din timp legat de toate cheltuielile și aspectele care țin de organizarea unui eveniment.

Photo: Shutterstock.com