Bucuresti

Cum se caracterizeaza tamplaria din aluminiu si de ce este folosita la scara larga?

Cum se caracterizeaza tamplaria din aluminiu si de ce este folosita la scara larga?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
646

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Tamplariile sunt deosebit de importante in orice constructie, deoarece finiseaza lucrari precum izolatiile, asigurand ca se vor ridica la standardele de calitate si rezistenta promise. O tamplarie aluminiu ofera o protectie foarte buna in fata pericolelor atat din mediul interior, cat si exterior. Desi tamplariile pot fi si din alte materiale, in ziua de astazi aluminiul a castigat foarte mult teren, in special in cazul cladirilor industriale sau comerciale unde se observa intr-adevar diferenta din punct de vedere al rezistentei.

Cand folosim tamplarie aluminiu?
Intrebuintarile tamplariei metalice sunt multiple. Unul dintre cele mai cunoscute locuri unde intalnim tamplarii din aluminiu sunt marile cladiri comerciale, unde rezistenta nu poate fi deloc neglijata. Pe langa cladiri, elementele de tamplarie aluminiu sunt adesea folosite si pentru balustrade, indiferent daca acestea sunt balustrade de interior sau de exterior. O intrebuintare ceva mai intalnita pentru publicul larg este si domeniul ferestrelor, unde o tamplarie aluminiu ofera o durabilitate deosebita, si nu oxideaza. In mediul de business, tamplaria aluminiu este din ce in ce mai intalnita. Multi antreprenori aleg sa amplaseze pereti, separatoare sau usi de sticla. Ei bine, aceste elemente au si ele tamplaria lor, iar cea din aluminiu este cea mai intalnita datorita rezistentei si in special datorita potrivirii foarte bune cu sticla din punct de vedere estetic.

Caracteristici tamplarie aluminiu
Instalarea tamplariei din aluminiu nu reprezinta o provocare pentru specialisti, acestia fiind instruiti si experimentati in asa ceva. Oricum, instalarea tamplariri de aluminiu se face relativ usor, fara probleme si suficient de rapid incat multi oameni apeleaza la astfel de tamplarii.

Tamplariile de aluminiu vin cu mai multe avantaje. Pe langa rezistenta lor deosebita, acestea prezinta si urmatoarele caracteristici:

  • Arata foarte bine si se potrivesc de minune pentru constructiile si elementele moderne;
  • Sunt bune izolante fonice si termice si sporesc proprietatile izolante ale celorlalte elemente ;
  • Se monteaza rapid si sunt foarte usor de intretinut odata ce au fost montate corespunzator;
  • Au un grad inalt de rezistenta in fata calamitatilor naturale sau vibratiilor ce provin din trafic sau alte medii;
  • Rezista foarte bine la temperaturi foarte mici, foarte mari sau la fluctuatiile dese si rapide intre acestea ;
  • Rezista excelent la razele solare si la expunerea la acestea pentru perioade foarte lungi de timp;
  • Sunt sigure pentru sanatatea umana pentru ca nu produc elemente daunatoare nici in timpul fabricatiei si nici la montare sau odata cu trecerea timpului; de asemenea, elementele de tamplarie aluminiu sunt reciclabile.

Tamplaria din aluminiu este cu adevarat avantajoasa atunci cand este montata de o firma specializata. Desi se pot folosi la multe lucruri, sunt recomandate la pereti de tip cortina, la usi glisante, cupole, cladiri comerciale sau chiar sere.

Dornici de serrvicii tamplarie aluminiu de calitate?
Securit International sta la dispozitia dumneavoastra cu toate informatiile necesare cu privire la tamplaria aluminiu, unde se instaleaza aceasta, cat de mare e investitia si care sunt caracteristicile care o fac avantajoasa. Odata ce ati fost informati corect si complet, Securit International isi pune la bataia experienta indelungata si va poate oferi o tamplarie aluminiu de calitate foarte inalta.

Securit International asteapta sa ii contactati prin formularul de pe securitinternational.ro sau la numarul de telefon 021.321.31.77. Orice colaborare cu firma Securit se traduce in lucrari rezistente si intr-o comunicare productiva intre specialisti si clienti!

Autor