Bucuresti

Cum te ajuta un site de prezentare sa cresti vanzarile? Succesul garantat al oricarui magazin online

Cum te ajuta un site de prezentare sa cresti vanzarile? Succesul garantat al oricarui magazin online

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
Agentia Fortin
Vizualizari
475

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In ziua de zi, toata lumea este pe Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, .ro sau .com. Un site prezentare realizat de specialisti este raspunsul care aduna la un loc cele mai multe argumente pro. Care este diferenta intre toate acestea si ce sa alegi pentru afacerea ta? Sunt doar doua dintre intrebarile pe care orice antreprenor la inceput de drum si le-a adresat.

Importanta unui site de prezentare pentru un magazin online

Infiintarea unei afaceri presupune numeroase costuri. Sunt atat de multe acte si aprobari de care trebuie sa te ocupi, ca uiti in toatalitate de aspectele cu adevarat importante, cele de care trebuie sa fii cont pe termen lung.
Trebuie sa te ocupi de comenzi sau de angajati, de furnizori si de estimarile periodice, de bugetare si de o planificare realista. In tot acest mix intra si procesele de Marketing.

Chiar daca initial par doar cateva beneficii neinsemnate, investitia in partea de Marketing poate sa fie investitia care face afacerea sa mearga in loc sa stagneze. Daca ne uitam la cele mai cunoscute brand-uri din lume, pe care toti le cunoastem si le-am testat, sunt aceleasi care de zeci de ani investesc sume impresionante in promovare si in prezentare. Costurile de prezentare si promovare nu trebuie sa se ridice la nivelul acestora ca sa isi indeplineasca scopul dar aceste servicii pot face diferenta atunci cand un client alege un brand si nu altul.

Prezenta in mediul online

Prezenta in mediul online nu mai este de mult un lux, ci a devenit o necesitate. Exista numeroase platforme pe care orice utilizator sau business isi poate crea un cont prin intermediul caruia sa comunice cu publicul tinta.

Social media vs. Site propriu

Platformele de social media sunt cel mai des accesate retele online de catre antreprenorii aflati la inceput de drum. Este gratuit sa iti faci cont, sa il intretii si sa postezi zilnic. Adevaratele costurile intervin abia atunci cand vrei sa ajungi laun public mult mai larg. Totodata, aceste conturi de social media vin la pachet cu o structura gata facuta, cu un set de functionalitati gata stabilitate cu care poti jongla asa cum iti doresti. Daca alegi sa mergi pe varianta unui site de prezentare propriu, cu numele afacerii tale, nu vor mai exista aceste restrictii ce iti pot da batai de cap. Acesta poate fi realizat conform dorintelor tale si poate avea toate elementele pe care tu le consideri necesare.

Avantajele unui site prezentare propriu

  1. STATISTICI – Cu ajutorul statisticilor poti masura traficul care ajunge la tine pe site si poti interpreta comportamentul utilizatorilor in obiective specifice, pentru a-ti creste volumul vanzarilor;
  2. INDEPLINIREA OBIECTIVELOR DE BUSINESS - Daca ai un magazin fizic, printr-un magazin online vei aduce mai multi clienti pentru afacerea ta. Chiar si in cazul in care tot ce iti doresti este un site de prezentare, acesta ii va ajuta pe viitorii clienti sa se familiarizeze cu oferta pe care o ai disponibila, cu valorile firmei tale si cu alte detalii relevant despre afacerea ta;
  3. FUNCTIONALITATI PERSONALIZATE - Pe un site de prezentare, in comparatie cu un cont de social media, vei putea crea sisteme specifie obiectivelor tale. Sa spunem, de exemplu, ca ai o promotie. Pe site-ul de prezentare al companiei poti oferi un cod de reducere in schimbul unei adrese de email prin care vei putea comunica mai tarziu cu posibilii clienti;
  4. WEBSITE-UL SI BAZA DE DATE SUNT ALE TALE - Indiferent de ce se intampla cu platformele populare de astazi, informatiile stranse prin intermediul propriului site prezentare vor ramane la tine mereu. Astfel, vei putea sa comunici in continuare atat cu clientii deja existenti cat si cu cei interesati.

Site-ul de prezentare- creatia specialistilor

Acestea sunt doar cateva dintre numeroasele avantaje pe care un site de prezentare le are pentru afacerea ta. Agentia Fortin te ajuta la fiecare pas - de la realizarea conceptului si implementarea acestuia, pana la design si la intretinerea periodica. Pentru mai multe detalii, apeleaza cu incredere la expertii de la agentia Fortin.

Autor