Bucuresti

Cum te poate ajuta folia stretch sa eficientizezi manipularea marfurilor din cadrul unui depozit?

Cum te poate ajuta folia stretch sa eficientizezi manipularea marfurilor din cadrul unui depozit?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 saptamani si 5 zile
Apartine de
Target Web
Vizualizari
308

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Companiile mici si mari din intreaga lume depinde in momentul de fata de tehnologie si de avansarile acesteia mai mult decat ne-am putea imagina. Acest lucru se datoreaza faptului ca in prezent, eficienta a devenit un lucru atat de important, incat companiile din intreaga lume investesc sume exorbitante de bani pentru a putea eficientiza cat mai bine timpul de lucru al muncitorilor.

Daca vorbim despre depozite si luam in calcul faptul ca manipulatul marfurilor reprezinta una dintre activitatile de baza care se desfasoara in cadrul acestora. Din exterior aceasta activitate poate parea una cat se poate de simpla, insa dincolo de manipulatul propriu-zis al marfurilor, sunt necesare diferite investitii in prealabil pentru a putea vorbi despre eficienta intr-un astfel de proces. Pe langa mutatul marfurilor si paletilor cu marfa, este necesar totodata ca acestea sa poata fi depozitate si transportante in conditii de siguranta deplina.

Una dintre solutiile cele mai eficiente care s-au gasit in acest sens este aceea de a infolia marfurile. Acest lucru ofera o protectie foarte buna in aproape orice mediu interior sau exterior si in plus ofera si o mai buna stabilitate produselor pe paleti. Acesta este si unul dintre motivele pentru care folia stretch este in prezent un produs atat de popular in randul depozitelor industriale din intreaga lume. Iata asadar cateva moduri in care folia stretch iti poate fi de un real ajutor in activitatile de manipulare a marfurilor din depozite si nu numai.

Asigura o protectie suplimentara foarte buna marfurilor
Nu mai reprezinta niciun fel de secret faptul ca spatiul din interiorul depozitelor este unul limitat, astfel ca nu sunt deloc rare situatiile in care anumite marfuri trebuie depozitate in mediul exterior. In aceste situatii, folia stretch este mai mult decat utila avand in vedere ca aceasta are o rezistenta incredibila la conditiile de mediu mai putin favorabile, precum este umezeala, praful sau temperaturile extreme.

Aduce un plus de stabilitate marfurilor de pe paleti
Infoliate in mod corespunzator, cu acest tip de folie, marfurile vor avea o mai buna stabilitate pe paleti, mai ales in timpul transportului, atunci cand in general, este destul de greu sa stabilizam paletii cu marfa. Avantajul utilizarii foliei stretch este acela ca aceasta infasoara foarte strans marfurile/produsele, ceea ce in mod automat ofera o stabilitate mult mai buna pe paleti si in timpul transportului.

Are un pret de achizitie foarte accsibil
Protejarea marfurilor si asigurarea integritatii acestora pe intreaga durata a transportului sunt lucruri de care este recomandat sa tine cont orice companie. Daca un produs ajunge la destinatie deteriorat, acest lucru va avea in mod cert repercusiuni destul de neplacute asupra imaginii unei companii. Faptul ca folia stretch are un pret de achizitie mai mult decat accesibil nu poate fi decat un avantaj major pentru orice companie care utilizeaza acest produs in procesul de infoliere. Spre deosebire de alte metode de infoliere, folia stretch este in momentul actual una dintre cele mai practice si accesibile solutii de protectie a marfurilor din depozite si nu numai.

Sursa foto: pixabay.com