Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Curs - Psihoterapia copiluluia

Detalii curs

Categorie
Cursuri sanatate / frumusete
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
1137

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Formator Adriana Pacurar impreuna cu Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania va invita sa participati la cursul de pregatire profesionala continua cu tema: Abordarea terapeutica in cazul tulburarilor emotionale si de comportament ale copiilor.

Colegiul Psihologilor din Romania acorda 5 credite.

Locatia: BUCURESTI

Durata cursului: 16 ore.

Tematica:

- Modalitatea de realizare a interviului initial cu familia.
- Abordarea terapeutica a copiilor cu tulburari emotionale si de comportament.
- Caracteristici ale tulburarilor din spectrul autist, ADHD si tulburarii opozitionale si metode specifice de interventie.
- Tehnici de art terapie in lucrul individual si in grup cu copiii.


Manifestarea se adreseaza tuturor celor care intra in contact cu copii fie in viata privata, fie in profesie : parinti, studenti, psihologi, psihoterapeuti, masternazi, asistenti sociali, medici, educatori, invatatori.Taxa de participare este de 80 de euro. Cursantii aflati in programul de pregatire in psihoterapie adleriana din cadrul A.P.P.A.R. platesc pentru un modul 200 ron.


I
nscrierile se fac telefonic sau prin e-mail:Mihaela STOIAN

0727.810.655

mihaela_stoian@afdp.ro

www.afdp.ro

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/