Bucuresti

Curs - Inspector protectia mediului

Detalii curs

Categorie
Cursuri afaceri
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Apartine de
Intratest
Vizualizari
1457

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Indiferenta naste monstri! Societatea secolului XXI se confrunta cu problema degradarii capitalului natural! Protectia mediului constituie o problema majora, care afecteaza, pe fiecare individ in parte! Deseurile, provenite din activitatile zilnice ale oamenilor dauneaza mediului si implicit sanatatii noastre!

Vreti sa reduceti impactul deseurilor asupra societatii? Primul pas va apartine!

Alegeti cursul Inspector Protectia Mediului oferit de Intratest.


Cursul este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale prin organismul abilitat (C.N.F.P.A.) si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.


Lector: dr.jr. Dragan Florentina - consilier juridic la Ministerul Mediului - Directia juridica (2006-2007); consilier juridic Garda Nationala de Mediu - Comisariatul Regional Sibiu - Comisariatul judetean Brasov (2005-2006)


Cursul „INSPECTOR PROTECTIA MEDIULUI" are ca obiectiv crearea de specialisti in domeniul protectiei mediului, care sa rezolve problema degradarii mediului inconjurator.

La baza cursului se afla dispozitiile O.U.G. nr. 195/2005 privind protectia mediului, care reprezinta cadrul legal general de reglementare atat a drepturilor si obligatiilor agentii economici, persoane fizice si autoritatile publice, cat si a sanctiunilor aplicate pentru neindeplinirea acestora, cum ar fi de exemplu prevederile art. 96 alin. (2) pct. 9 din ordonanta care dispun in mod expres faptul ca, constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 lei (RON) la 10.000 lei (RON), pentru persoane fizice, si de la 30.000 lei (RON) la 60.000 lei (RON), pentru persoane juridice, incalcarea urmatoarelor prevederi legale (…) obligatiile autoritatilor administratiei publice locale de a avea personal specializat pentru protectia mediului si de a colabora in acest scop cu autoritatile pentru protectia mediului;

Cursul are un numar de 40 ore (teorie si practica), iar tematica cuprinde (fara a se limita la acestea): raspunderea de mediu, tratarea factorilor de mediu atmosfera, apa, sol – subsol, eticheta ecologia, organismele modificate genetic, regimul juridic al substantelor periculoase, procedura de reglementare si acte de reglementare.

Lector: dr.jr. Dragan Florentina - consilier juridic la Ministerul Mediului – Directia juridica (2006-2007), consilier juridic Garda Nationala de Mediu - Comisariatul Regional Sibiu - Comisariatul judetean Brasov (2005-2006)

Taxa de instruire este de 1099 RON / cursant (scutit de TVA conform O.G. 129/2000). Plata se face pe baza facturii proforma inainte de inceperea cursului.

Oferta: alegand cursul de "Inspector Protectia Mediului" impreuna cu "Specialist in Managementul Deseurilor" veti beneficia de o reducere de 15%! Astfel, taxa de instruire pentru ambele cursuri este de 1899 RON (scutit de TVA conform O.G. 129/2000). Se poate opta si pentru urmarea unui singur curs la tariful de 1099 RON/curs (scutit de TVA conform O.G. 129/2000).

In cazul in care sunteti interesat sa participati la aceste cursuri va rugam sa solicitati formularul de inscriere la telefon 021.326.77.36, 031.420.96.43, 0735.844.180 (persoana de contact – Cristina Munteanu) sau sa il descarcati de pe site (www.intratest.ro - inscriere) si sa il trimiteti prin fax la 021.326.77.35 sau prin mail la office@intratest.ro, cristina.munteanu@intratest.ro.

Atentie! Avand in vedere faptul ca in momentul de fata nu exista standard ocupationale pentru cele 2 cursuri promovate certificatele de absolvire nu vor fi recunoscute de C.N.F.P.A.. Astfel, se vor emite certificate interne de catre S.C. INTRATEST S.A.