Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

De ce este colțarul extensibil alegerea ideală pentru un living modern?

De ce este colțarul extensibil alegerea ideală pentru un living modern?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
484

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În orice decor modern, de regulă, se pune accentul nu numai pe estetica fiecărui element, ci și pe funcționalitate. Multe persoane caută să integreze în camere elemente multifuncționale, care să fie practice și eficiente. În această categorie se încadrează și colțarul extensibil, o alegere populară pentru livingurile decorate în stil modern.

Colțarul extensibil adaugă un plus de confort camerei și se potrivește atât într-un living mai mare ca dimensiuni, cât și într-un living cu spațiu limitat. Ideea din spatele acestui element central din cameră este să ofere confort, în plus, trebuie să completeze decorul într-un mod deosebit, prin design și culori.

Multifuncționalitatea este caracteristica principală a unui colțar extensibil

Principala caracteristică a unui colțar extensibil este multifuncționalitatea. În doar câteva clipe, acesta poate se poate transforma din canapea într-un pat confortabil. În casele decorate în stil modern sau minimalist, multifuncționalitatea elementelor reprezintă un factor cheie. Un colțar extensibil este util mai ales pentru familiile numeroase sau pentru persoanele care își invită prietenii să rămână peste noapte. Pe lângă mecanismul de extensie, colțarele extensibile își demonstrează funcționalitatea și printr-un atribut suplimentar. E vorba despre spațiul de depozitare, încăpător și aflat la îndemână. Acolo pot fi depozitate perne și pilote, cu ajutorul cărora canapeaua poate fi transformată rapid în pat pentru musafiri sau pentru serile târzii de film.

Colțarele extensibile sunt versatile și se integrează în orice decor

În magazinul online CasaEduard.ro există o categorie dedicată colțarelor extensibile, care prezintă o colecție modernă de colțare în diferite stiluri și culori. Este important ca acestea să fie alese într-o culoare potrivită, care să funcționeze în armonie cu restul elementelor din decor. Sunt populare atât nuanțele neutre, care se integrează ușor în orice decor, dar și nuanțele excentrice, care adaugă o pată de culoare în living și care captează instantaneu atenția. Un avantaj important în cazul achiziționării unui colțar extensibil de la Casa Eduard este posibilitatea de a alege culoarea dorită pentru modelul preferat de colțar. În plus, comanda personalizată constă nu numai în alegerea culorii favorite, ci și în posibilitatea de a solicita ca produsul să fie realizat pe dimensiuni diferite față de cele standard.

Materialele calitative asigură rezistența în timp a colțarului
Pe lângă multifuncționalitate și design atractiv, o altă caracteristică notabilă a colțarelor extensibile de pe Casa Eduard o reprezintă materialele calitative. Tapițeria colțarelor este netedă, plăcută la atingere și rezistentă în timp. Colțarul extensibil este o investiție inspirată care nu necesită înlocuire atâta vreme cât este întreținută corespunzător. În general, colțarul se alege în funcție de dimensiuni, de culoare, de calitatea materialului și de numărul de locuri. Într-un living mai mic se potrivește un colțar compact cu mai puține locuri, care poate fi extins la nevoie, iar pentru un living în care spațiul liber este foarte mare se poate alege un colțar cu mai multe locuri.

În concluzie, colțarele extensibile sunt o alegere potrivită pentru livingurile modere din mai multe considerente: creează un mediu potrivit pentru relaxare, au multe locuri și pot fi transformate în pat, se integrează armonios în designul interior și pot fi personalizate după bunul plac.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/