Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

De ce plânge bebe noaptea? Află care sunt cele mai comune motive

De ce plânge bebe noaptea? Află care sunt cele mai comune motive

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
268

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O dată ce puiul tău a venit pe lume, nu doar adaptarea lui este importantă, ci și a ta cu el. Bebe încearcă să îți transmită anumite mesaje prin plans, iar acesta nu poate fi evitat, oricât de mult ți-ai dori să nu îți mai auzi puiul plângând. Un nou-născut nu are foarte multe pretenții și nevoi și de cele mai multe ori, plânsul poate fi oprit foarte rapid, după ce ai învățat deja care îi sunt nevoile și ce mesaje ar putea să îți transmită.

Iată deci care sunt cele mai comune motive pentru care bebe plange noaptea, conform specialiștilor și ce ce poți face.

Îi este foame

Foamea este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care puiul tău plânge. Aceasta se trezește o dată la 3 ore pentru a mânca iar dacă acest timp a trecut sau pur și simplu nu s-a săturat la ultima lui masă, atunci va începe să îți transmită acest mesaj. Totul se va rezolva rapid cu o nouă masă.

Scutecul său este plin

Dacă credeai că trebuie să fii tu atentă la momentul la care va trebui să îi schimbi scutecul copilului tău, te înșeli, căci el îți va spune imediat, așa cum știe: prin plâns. Deci, dacă puiul tău tocmai ce a mâncat și totuși plânge, verifică-i scutecul și schimbă-l. Va adormi din nou ca în îngeraș.

Are colici

Colicile sunt o situație cu care puiul tău se poate confrunta iar acestea sunt destul de dureroase pentru el. Dacă nici mâncatul sau schimbatul nu au funcționat, un motiv foarte bun pentru care plânge poate fi chiar acesta. Pentru a evita ca acestea să îl trezească din somn folosește-te de produse de pe DROOL.RO, care sunt special concepute pentru a preveni aceste dureri.

Vrea afecțiune

Bebelușul tău are nevoie de foarte multă atenție, afecțiune și iubire în primele luni de viață și nu numai. Bătăile inimii tale, vocea sau chiar chipul tău îl poate liniști imediat. Deci, nu-i refuza această nevoie, chiar dacă este în timpul nopții.

Are un disconfort termic

Nou-născuții sunt destul de sensibili la factorii externi iar o temperatură care nu îi este confortabilă îl va face să se trezească din somn și să plângă. Prin acest lucru îți arată fie că îi este frig, fie că îi este prea cald. Așadar, verifică dacă bebelușul tău este rece sau transpirat și oferă-i confortul de care are nevoie, pentru a adormi din nou.

Îl dor dinții

Momentul în care îi cresc dinții, copilului tău, nu este unul tocmai plăcut. Se spune, că de aceea, dinții cresc cât suntem bebeluși, pentru că durerea este destul de mare. Imaginează-ți că fiecare dinte, îi împinge gingiile sensibile iar unii bebeluși pot suferi mai mult decât alții. Îi poți oferi jucării moi pe care să le ronțăie, pentru a-ți calma durerile.

Poate fi bolnav

Atunci când știi că i-ai satisfăcut toate nevoile, că te-ai asigurat că nimic nu îl deranjează, atunci s-ar putea ca puiul tău să fie bolnav. În primă fază, verifică-i febra. În orice caz, plânsul unui bebe care este bolnav este diferit de plânsul de foame spre exemplu. Cu timpul îți vei da seama imediat ce anume îl deranjează. Ai încredere în tine.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro