Bucuresti

De ce să achiziționezi auto rulate de la o firmă de vânzări auto second hand?

De ce să achiziționezi auto rulate de la o firmă de vânzări auto second hand?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
165

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În ultimii ani mașinile second hand au fost la mare căutare, iar pentru că a crescut cererea de mașini sh a crescut și oferta. Au apărut din ce în ce mai mulți vânzători de mașini la mâna a doua și din ce în ce mai mulți experți în a ascunde defectele unei mașini și în manipularea clientului. Din cauza acestor lucruri piața auto sh din țară a devenit una de o calitate îndoielnică și de aceea trebuie să fii foarte atent când îți achiziționezi mașina, cel mai important lucru fiind dusul acesteia la un mecanic. Însă există o soluție pentru a evita toate cele enumerate mai sus și anume achiziționarea mașinilor second hand de la o firma de vânzări auto sh.

De ce să alegem o firmă de vânzări auto sh?

Atunci când îți achiziționezi mașina de la o astfel de firmă vei putea fi sigur de datele pe care aceștia ți le prezintă. Mașina va avea kilometrii reali și vei primi un contract legal. Fiecare mașină se va vinde pe baza unui contract de vânzare-cumpărare, iar mașina va avea toate taxele plătite la zi. Înainte de a fi pusă la vânzare, mașina va trece printr-un proces amânunțit de verificare tehnică și va avea parte de o igienizare realizată cu atenție. În plus mașina vine cu acte doveditoare privind reviziile, vei avea acces la istoricul de service al mașinii și vei primi și CarVertical gratuit. Firma de vânzări auto sh îți va oferi și servicii de înmatriculare, garanție și transport al mașinii până acasă. Iar un alt lucru de care vei putea beneficia este plata în rate a mașinii.

De cele mai multe ori aceste firme aduc și mașini la comandă acesta reprezentând un alt beneficiu pentru tine. Poate că nu găsești o mașină care să îți placă din ce este pe stoc și îți dorești ceva anume. Atunci firma de vânzări auto sh te va ajuta cu import auto la comandă. Va trebui să le spui acestora marca, modelul, anul de fabricație, numărul de kilometrii doriți și orice alte detalii relevante despre mașina pe care ți-o doreși. Ei se vor ocupa de tot ce este necesar, iar tu vei primi mașina chiar la tine acasă.

Unde găsești o astfel de firmă?

La o simplă căutare pe internet îți vor apărea mai multe firme care se ocupă cu vânzări auto sh, iar una dintre ele este Titanic Automobile. Echipa Titanic Automobile este formată din profesioniști și pasionați de automobile care își doresc să își facă fiecare client fericit. Fiecare automobil în parte este tratat cu atenție, iar aceștia îți promit seriozitate, promptitudine și prețuri corecte.

De ce să alegi Titanic Automobile?

La Titanic Automobile vei găsi autoturisme de înaltă calitate și atent verificate. Vei beneficia de oferte atractive de finanțare și leasing, iar atunci când vei achiziționa autoturismul vei primi servicii de înmatriculare, garanție și la cerere, transport al acestuia oriunde în țară. Titanic Automobile îți va putea aduce mașina mult dorită în țară prin intermediul serviciul de import auto la comandă.

Poți verifica mașinile pe care aceștia le au disponibile direct la ei pe site sau poți veni în parcul lor auto.
Dacă îți dorești să alfi mai multe informații despre aceștia îi poți căuta pe rețelele lor de socializare, pe site-ul lor sau la numărul de telefon 0745 184 734.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Bucuresti
  • 0770470210