Bucuresti

De ce sa alegem cosul de fum din ceramica?

De ce sa alegem cosul de fum din ceramica?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
509

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Daca dupa achizitionarea semineului, sobei, centralei pe gaz, centralei pe ulei sau carbune, gratarelor sau a altor sisteme de incalzire, celelalte aspecte nu ni se mai par atat de importante, ne inselam amarnic. Abia atunci incepe adevarata cercetare cu privire la cele mai bune elemente pe care am putea sa le achizitionam, iar un cos fum ceramic ar putea fi primul dintre ele.

Cosul de fum potrivit pentru siguranta si eficienta

Sunt mai multe motive pe care vi le vom prezenta in continuare, care va vor ajuta sa va dati seama daca asta va doriti cu adevarat. Vom enumera toate calitatile pe care le are un cos de fum ceramica, pentru a face alegerea potrivita in momentul in care doriti sa achizitinati ceea ce e mai potrivit pentru nevoile voastre.

Ce trebuie sa stim despre cosul de fum

Scopul cosului de fum este acela de a evacua gazele arse, fumul si noxele ce apar dupa arderea combustibilului ce este folosit pentru instalatiile de incalzire. Pentru a alege cosul de fum potrivit pentru nevoile noastre trebuie sa cunoastem cateva aspect importante referitoare la acestea. Chiar daca noi va vom prezenta caracteristicile generale ale cosurilor de fum, inainte de luarea unei decizii va sfatuim sa luati legatura cu expertii in domeniu pentru a fi siguri ca luati cea mai buna decizie. Acestia va stau la dispozitie si va raspund prompt la orice intrebare, lamurindu-va cu privire la toate aspectele importante pe care trebuie sa le aveti in vedere.

Ce inseamna un cos de fum din ceramica?

Cosul de fum din ceramica este esential pentru un sistem de incalzire si ofera o siguranta sporita si o calitate superioara. Cos fum ceramic este rezistent la temperaturi mai mari de 1000 grade Celsius si are o durata de viata mai mare de 30 de ani. Acestea sunt prevazute cu vata minerala bazaltica ce are o densitate de 120 kg mc si o grosime de 2 cm. Aceasta izoleaza perfect cosul din ceramica si permite dilatarea independenta a tubului.
Cele mai bune astfel de cosuri sunt compuse din tub interior din samota acoperit cu vata minerala bazaltica, ce este rezistenta la foc, si manta din beton.

Companiile specializate ofera o garantie de 30 de ani la achizitia oricarui cos fum ceramica si va ofera consiliere pe tot parcursul informarii cu privire la accesoriile esentiale pentru sistemele de incalzire. Inainte de luarea oricarei decizii trebuie analizate toate alternativele si alegerea cele mai potrivite. In acest caz, este necesara comparatia dintre cos fum ceramic si cos fum inox. Punerea in balanta a avantajelor si dezavantajelor in raport cu nevoile dumneavoastra va va ajuta sa luati o decizie mult mai buna. Totusi, aceste aspect trebuie neaparat discutate si cu expertii, deoarece doar asa putem fi siguri ca am luat cea mai buna decizie pentru nevoile noastre. Nevoile noastre difera si de aceea trebuie sa avem in vedere toate aspectele ce ne intereseaza, fara a tine cont neaparat de recomandarile prietenilor, ci mai degraba de cele ale specialistilor.

Cum puteti comanda?

Expertii de la seminee-expert.ro au instalat, pana in prezent, 10000 de cosuri de fum, atat in Romania cat si in strainatate, clientii fiind pe deplin multumiti de serviciile oferite. Pentru detalii suplimentare, contactati-i pe expertii de la seminee-expert.ro, iar acestia vor raspunde prompt si detaliat pentru a va ajuta in alegerile importante ce vor creste confortul caminului dumneavoastra.

Autor