Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

De ce să alegi un proiect rezidențial în mijlocul naturii

De ce să alegi un proiect rezidențial în mijlocul naturii

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Apartine de
DWF
Vizualizari
306

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Te-ai decis să te muți în casă nouă, pentru ca familia ta să aibă confortul dorit. Iată de ce să alegi un proiect rezidențial în mijlocul naturii, special proiectat pentru un stil de viață sănătos și sustenabil:

Te bucuri de mai multă liniște

Atunci când locuiești într-un sat urban din mijlocul naturii, te simți ca în vacanță, pentru că ești departe de zgomotul orașului și te poți odihni liniștit, fără să auzi claxoanele din trafic, gălăgie de la vecini ori sunete deranjante de la unități industriale aflate în apropiere. Trilurile păsărilor, picăturile de ploaie pe ferestre sau foșnetul copacilor creează un fond sonor agreabil și relaxant, iar în fiecare dimineață te vei trezi cu zâmbetul pe buze.

Respiri aer curat

Un avantaj important atunci când alegi un proiect rezidențial într-o zonă verde este că respiri aer curat, fără poluarea ce afectează aglomerările urbane unde circulă zilnic sute de mii de mașini. Vei avea un stil de viață mai sănătos, fără riscul unor afecțiuni respiratorii și pulmonare.

Locuiești într-o casă verde ecologică

Ai la dispoziție proiecte inovative de tip green houses, realizate pe baza conceptelor moderne de case ecologice. Trăiești aproape de natură și în armonie cu ea, respectând normele de sustenabilitate. Locuința ta va fi realizată din materiale inovative și va avea un consum redus de energie. Vei beneficia de izolație superioară, aerisire controlată, surse alternative de energie (solară, termală ș.a.) Beneficiezi de infrastructură de calitate

Când alegi un ansamblu rezidențial precum proiectele din Dumbrava Vlăsiei, te muți într-o așezare sistematizată, realizată pe baza unui plan urbanistic detaliat, ce respectă toate reglementările în vigoare. Astfel, fiecare lot de teren dispune de infrastructura necesară: șosele asfaltate, electricitate, apă, canalizare, conexiuni prin fibră optică, servicii de securitate și de salubritate.

Ai la dispoziție servicii moderne, cu tehnologii avansate

Ca să te bucuri de un nivel superior de confort și siguranță, ai asigurate toate serviciile de întreținere la nivel de locuință și comunitar: mentenanță și intervenții rapide, curățenie și îngrijire a zonei publice care include rețeaua de străzi, parcul de agrement și locul de joacă. Proiectele rezidențiale moderne au stații proprii de captare și tratare a apei de consum, precum și de epurare a apei menajere. Beneficiezi de iluminat public modern, pe baza unor tehnologii economice și prietenoase cu mediul, ai servicii permanente de pază și securitate, salubritate, deszăpezire și întreținere a drumurilor din incintă, pe toată durata sezonului rece.

Primești locuințe la cheie

Dacă dorești, poți avea o locuință la cheie, în care să te muți cu familia rapid, fără întârzieri inutile și complicații logistice. Soliciți mobilier și decorațiuni interioare, iar dezvoltatorul imobiliar îți pune la dispoziție aceste opțiuni suplimentare, ca să aranjezi casa așa cum dorești. Beneficiezi de suport și asistență de la semnarea contractului, până în momentul în care treci pragul noii tale case.

Faci sport și excursii în aer liber


Poți să începi un mod de viață mai sănătos, cu sport și excursii în aer liber. Plimbările pe bicicletă împreună cu familia, joggingul matinal sau meciurile de tenis, baschet și volei pe terenuri special amenajate sunt doar câteva exemple de activități fizice disponibile în noul tău cartier rezidențial.

Ia în considerare aceste avantaje și alege o casă în mijlocul naturii, ca să ai un viitor mai bun, alături de cei dragi.

Sursa foto: shutterstock.com

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro