Bucuresti

De ce să optezi pentru un pistol de autoapărare?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 saptamani si 18 ore
Vizualizari
64

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pistoalele de autoapărare sunt unele dintre cele mai frecvente tipuri de arme de calibru mic, al căror scop este caracterizat de o lățime impresionantă. Gama de pistoale de autoapărare este foarte populară în aproape toate țările lumii. Nu diferă în ceea ce privește puterea de impact și prin urmare, este utilizată în principal în scopuri de autoapărare pentru amatori. Pistoalele de autoapărare cu bile de cauciuc moderne sunt produse într-o gamă destul de largă. Datorită cererii mari de astfel de arme, fiecare producător încearcă să o facă cât mai perfectă. Prin urmare, în fiecare an apar zeci de modele noi, iar cele anterioare sunt în mod constant îmbunătățite. Pistoalele cu bile de cauciuc pentru autoapărare pot fi cu calibrul 45 Rubber sau 9 mm P.A.

Pistoale de autoapărare – Caracteristici

Fiecare dintre tipurile de arme de autoapărare are propriile sale caracteristici individuale și propriul său domeniu de aplicare. Ele diferă unele de altele nu numai structural, ci și în ceea ce privește puterea și alți indicatori tehnici. În special, pistoalele clasice pot fi utilizate în scopuri sportive, deoarece majoritatea modelelor emit sunete puternice atunci când trag, care servesc adesea ca semnal pentru începerea unei competiții sau pentru începutul cursei. Designului vizual sunt aproximativ identice, au țeava perfect lisă, construcție din oțel de cea mai bună calitate si fiabilitate demonstrate în timp.

Armele Fort sunt dispozitive speciale de autoapărare și sunt concepute pentru a trage cartușe de cauciuc cu acțiune traumatică. Pistoalele sunt fabricate din oțel de înaltă calitate și sunt proiectate pentru a trage peste 50.000 de focuri. La dezvoltarea dispozitivelor speciale Fort au fost luate ca bază unele modificări ale pistoalelor cehe, proiectate la uzina Ceska Zbrojovka din Uhersky Brod de către frații ingineri Kouchki - Joseph și Frantisek. Mecanismul de declanșare a pistoalelor Fort este realizat pe baza pistoalelor de declanșare CZ-75 și CZ-83. Pistoalele de autoapărare cu bile de cauciuc speciale Fort se mândresc cu o densitate excelentă de luptă la o distanță de până la 5 metri și o densitate destul de bună la o distanță de 10 metri. Dimensiunile pistoalelor de autoapărare cu gloanțe de cauciuc sunt medii.

Vara, este puțin cam dificil să le ascunzi, însă iarna nu există probleme. Dimensiunile și ergonomia pistoalelor fac să fie bine ținute în mână, iar elementele mari cu o vedere frontală largă, marcajele dreptunghiulare și luminiscente, oferă o viziune confortabilă. O altă caracteristică distinctivă a acestor dispozitive este clema cu buton pentru montare. Există, de asemenea, modele pentru a fi făcute cadou. În ceea ce privește principiul de funcționare a pistoalelor de autoapărare, este imposibil să se utilizeze muniții letale. Armele de autoapărare folosesc doar muniții speciale, care includ gloanțe de cauciuc. Prin urmare, daunele grave sunt aproape complet excluse.

Autor