Bucuresti

De la casnica la un job bine platit

De la casnica la un job bine platit

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
800

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

La 23 de ani m-am casatorit. A fost minunat in primii 4 ani de mariaj. Am ramas insarcinata si am nascut un baietel superb, Carol! Marea greseala a vietii mele a fost ca am hotarat sa fiu casnica. Nu produceam niciun leu dar aveam grija de casa, de copil.. si asa mai departe.

Astfel, am inceput sa ii dau frau liber sotului meu. In timp ce eu ma ocupam de cresterea copilului... el umbla brambura cu cine stie ce doamne care isi doareau aventuri. Eu nu aveam nimic. Eram orfana... nu aveam cui sa spun... si ca sa nu mai spun ca si casa in care locuiam era a soacrei mele.

In fine... intr-una din seri, am hotarat sa pun punctul pe „I” si sa il iau la vorba. Carol avea deja 5 ani si se juca in camera cu ultima masinuta achizitionata. L-am intrebat „De ce?” si mi-a spus ca nu il mai atrag. Ca e indragostit de altcineva si ca ar dori sa parasesc apartamentul.

Mi-a cazut cerul in cap. Singura pe lume, fara casa, fara job si cu un copil de crescut. Nu m-am rugat niciun moment de el. Sunt o femeie mandra si daca stiu ca nu am gresit cu nimic, nu am de ce sa ma injosesc. Ce iti poti dori mai mult de la viata? M-am apucat sa fac bagajele plangand in timp ce Carol imi stergea lacrimile si imi spunea c-o sa fie bine.

A doua zi am inceput sa imi caut chirie, din putinii bani pe care ii economisisem pentru cadoul de ziua sotului mult iubit. Am gasit ceva ieftin, utilat si aproape de toate mijloacele de transport. Urmatorul pas a fost sa il duc pe Carol la o gradinita ieftina si sa ma apuc sa imi caut de munca. Asa am ajuns model la Fetish-studio.ro.

Au vazut ca am potential si in scurt timp am devenit o femeie independenta si plina de farmec. Am profitat de avantajele lor: solar, coafor, manichiura... mi-am facut abonament la sala si in 5 luni nu mai semanam cu Andreea pe care o parasise sotul.

Arat foarte bine si multe persoane imi spun ca am 22 de ani. Lucrez ca model fetish de 2 ani si sunt independenta financiara! Imi cresc copilul cu mare drag si sunt fericita ca am ajuns la 31 de ani si am o asa comoara langa mine. Ca sa nu mai spun... Daniel(fostul meu sot) se roaga cu cerul si cu pamantul sa ne intoarcem inapoi. Din pacate, despartirea de el mi-a adus mai multe beneficii decat intreaga casnicie.