Bucuresti

De unde poti cumpara calculatoare second hand ?!

De unde poti cumpara calculatoare second hand ?!

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
531

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Astazi, piata romaneasca ofera o mare selectie de modele de echipamente informatice cu caracteristici diferite, functionalitate sporita de la diferiti producatori. In acelasi timp, nu toate magazinele care vand astfel de echipamente pot garanta fiabilitatea, cea mai inalta calitate si performante bune. Insa, in magazinul online calculatoareok.ro, unul dintre cele mai bune magazine online de calculatoare second hand, poti gasi cele mai bune dispozitive de pe piata in domeniu.

Cine sunt clientii care cumpara calculatoare second hand?

Companiile reprezentate de directori si/sau profesionisti IT cauta calculatoare de birou pentru:
·sarcini standard de lucru (Word, Excel, PowerPoint, 1C-contabilitate);
·lucrul cu grafica 2D / 3D (Photoshop, Illustrator, CorelDRAW, 3Ds Max, AutoCAD, ArchiCad, Compass-3D;
·functiile serverului.

Persoanele care au nevoie de un computer pentru acasa cauta un calculator second hand pentru:
·navigarea pe internet, social networking si Skype, vizionarea de filme;
·jocuri (printre cele mai populare: World of Tanks, CS: GO, GTA 5, The Witcher III).

Calculatoare de la branduri celebre in magazinul online calculatoareok.ro Magazinul online calculatoareok.ro ofera spre vanzare calculatoarele second hand, care pot fi la cel mai rezonabil pret. Se realizeaza vanzarea cu amanuntul a computerelor de prima clasa, care au fost aduse din urmatoarele tari: Austria, Olanda, Germania etc. In catalogul site-ului poti gasi doar modele de calculatoare de la marci renumite, incercate de specialistii firmei, care au fost folosite de companii europene mari ca standard de afaceri.

In magazinul online poti alege pentru tine dispozitive cum ar fi:
·monitoare;
·calculatoare second hand;
·laptop-uri;
·servere;
·imprimante.

Adesea, atunci cand cumpara monitoare, laptopuri, computere, utilizatorii se confrunta cu lipsa de fiabilitate a tehnologiei, insotita de defalcari frecvente, respectiv costuri financiare, morale si fizice neplanificate. Desigur, computerele utilizate de catre cel mai important magazin online calculatoareok.ro sunt bine diagnosticate. Toate componentele PC importante sunt testate: procesor, memorie RAM, hard disk, placa video, placa de baza. In plus, se efectueaza un test de stres la sarcina maxima. Aceste manipulari fac posibila verificarea maxima a functionalitatii dispozitivului inainte de implementarea acestuia.

Avantajele colaborarii cu calculatoareok.ro


De mai multi ani, magazinul online calculatoareok.ro a fost in topul pietei, iar anunturile "vanzarea de calculatoare second hand" sunt in mod regulat in topul celor mai mari platforme comerciale. Printre cele mai largi sortimente poti gasi modele exclusive de computere de la marci, precum: Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Samsung, Acer, NEC, Asus, BenQ. Toate echipamentele informatice au fost testate de specialistii nostri si sunt in stare excelenta. Prin urmare, vei beneficia de un desktop sau laptop gata de lucru la cel mai bun pret. De aceea vanzarea de calculatoare second hand creste constant. De obicei, expertii iti vor face toate configuratiile necesare ale calculatoarelor.

In plus, magazinul online de computere calculatoareok.ro ofera o garantie completa a performantelor impecabile, a calitatii excelente, precum si a fiabilitatii maxime a produselor oferite. Garantia unui calculator second hand cumparat de la calculatoareok.ro este de cel putin 6 luni si ajungand pana la 12 luni. Garantie este luata in considerare de la momentul primirii produsului de catre cumparator.

Livrare competenta

Livrarea se efectueaza pe intreg teritoriul Romaniei. Desigur, inainte de a cumpara un calculator second hand, poti obtine un sfat competent si detaliat de la managerii magazinului cu privire la modelul care te intereseaza. Dupa plasarea comenzii, laptopul, monitorul sau calculatorul selectat iti vor fi livrate intr-un timp scurt.

Pe site-ul magazinului online calculatoareok.ro iti suntfurnizate intotdeauna informatii actuale privind disponibilitatea bunurilor, precum si modalitatile de plata si de livrare. Computerele folosite reprezinta o oportunitate de a deveni proprietar al dispozitivelor moderne de procesare, stocare si transmitere a informatiilor la preturi mici. Puteti contacta managerii de telefon sau pe e-mail.

Autor