Bucuresti

Degivrare-Incalzire-Electrica.ro - Sisteme de degivrare burlanele de la Iosoli Impex – Beneficii asociate utilizarii produselor destinate sigurantei dvs.

Degivrare-Incalzire-Electrica.ro - Sisteme de degivrare burlanele de la Iosoli Impex – Beneficii asociate utilizarii produselor destinate sigurantei dvs.

Detalii articol

Web
https://degivrare-incalzire-electrica.ro
Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
452

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Iosoli Impex - o societate comerciala cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, va pune la dispozitie sisteme inteligente de degivrare burlane, de calitate germana. Gama noastra de produse cuprinde covorase de degivrare a burlanelor care pot fi instalate deosebit de usor. Caracterizate de un consum eficient de curent, pot sa devina solutia ideala in special pentru cladirile care au fatadele spre spatiile pietonale si nu numai.

Caracteristici si avantaje pentru sisteme de degivrare burlane – Calitate recunoscuta pe plan national de numerosi clienti

Instalarea unor astfel de sisteme in interiorul burlanelor se face prin intermediul unei proiectari corecte. Pentru acest lucru, este necesar sa cunoastem inca din stadiul incipient toate datele legate de locul in care urmeaza sa fie instalat un astfel de sistem: lungimea si latimea jgheaburilor dar si numarul acestora.

Un sistem de degivrare burlane ofera avantaje precum:
  • Cost scazut de proiectare si instalare;
  • Diminuarea riscurilor de accidentare a persoanelor cu gheata provenita de pe acoperisuri;
  • Consum eficient de resurse la un nivel scazut;
  • Inlaturarea cu succes a zapezii si ghetii care blocheaza burlanul si previne alunecarile de pe acoperis;
  • Este o tehnologie moderna si utila usor de pus in aplicare.

ARak FH B si ARak FH A – Sisteme de degivrare burlane cu tehnologii recunoscute international

Acestea nu sunt decat cateva avantaje pentru sistemele de drenaj instalate pe cladiri. Produsele noastre, ARak FH B si ARak FH A sunt prezente in peste 35 de tari si servesc cu succes cladirile inca din momentul in care au fost instalate, avand o durata de viata ridicata. Descoperiti si dumneavoastra utilitatea unui produs de calitate si eficientizati la maxim tot ceea ce utilizati.

Circuite electrice integrate in sisteme performante pentru degivrarea burlanelor
Gata de montat, se prezinta sub forma unor covorase cu circuite electrice bine izolate, se pot redimensiona in functie de necesitati si totodata prezinta o buna rezistenta pe termen lung la apa. Este deosebit de important cand alegeti astfel de sisteme de degivrare pentru burlane sa puneti calitatea pe primul loc.
Noi va oferim calitate dar si preturi deosebit de avantajoase intrucat acestea sunt doua dintre caracteristicile care ne-au ridicat in top.

Produse de calitate si modernizate disponibile doar prin Iosoli Impex SRL
Cele doua produse ale noastre, ARak FH B si ARak FH A sunt realizate dupa tehnologii de ultima ora si prezinta toate caracteristicile necesare pentru a fi un produs perfect a fi instalat in interiorul burlanelor. Multe companii dar si persoane fizice utilizeaza astfel de sisteme pentru a-si usura munca, noi va recomandam sa procedati la fel si sa intrati in randul celor care aleg tehnologia pentru a rezolva cele mai nedorite probleme.

Degivrare-Incalzire-Electrica.ro – Accesati intreaga gama de produse disponibila pe site-ul unui partener de incredere
Pe site-ul nostru www.degivrare-incalzire-electrica.ro veti putea gasi toate aceste produse mentionate mai sus iar impreuna cu acestea informatiile necesare pe care trebuie sa le cunoasteti despre sistemele de degivrare a burlanelor. In orice caz, este recomandat ca pentru informatii suplimentare si solutii personalizate sa completati formularul de contact pe care il gasiti pe site sau sa ne sunati la unul dintre numerele de telefon pe care le regasiti tot aici.

Autor