Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Delilah!

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
1105

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 21 martie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Lucia deschide concertul Delilah la party-ul Deck!
Warm up: Adnana Sun
Lucia si Adnana Sun sunt cele doua nume autohtone ce vor fi alaturi de Delilah la cel de-al doilea party Deck Sounds. Evenimentul va avea loc pe 21 martie, in Atelierul de Productie, fiind prezentat de BECK’S.

La doar 19 ani, Lucia este, fara doar si poate, una dintre cele mai fresh prezente pe scena autohtona a muzicii live, vocea sa reusind sa-i asigure inca de la primul single statutul de revelatie a noului val de muzicieni. Povestea ei a inceput in 2011, pe balconul mic al apartamentului parintilor ei. Cu un aparat foto digital si o vointa puternica de a se remarca in fata trupei sale preferate, The MOOoD, Lucia a inregistrat un cover dupa piesa “Silence”, pe care l-a postat apoi pe pagina de Facebook. Reactiile nu au intarziat sa apara astfel ca membrii trupei au decis sa faca un videoclip cu Lucia, care avea sa depaseasca 9 milioane de vizualizari pe YouTube. Succesul Luciei nu a intarziat sa apara, a urmat un contract de management si primul sau mare concert, pe scena Summer Well 2012. Tot in vara anului 2012, artista a lansat o noua piesa „Me Over You”, urmata in 2013 de „Hide (Like Stars)”, „Days” si, la inceput de 2014, de „Make Up Song”. Artista se concentreaza in prezent pe inregistrarea pieselor pentru primul sau album, insa fanii o pot urmari live pe 21 martie, la Atelierul de Productie, intr-un eveniment Deck.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/