Bucuresti

Descoperă care sunt avantajele mașinilor Nissan

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
84

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nissan este o companie japoneză, care produce automobile și care a fost înființată în anul 1993. Această marcă de mașini are o istorie renumită și oferă o gamă largă de modele, de la mașini compacte, eficiente din punctul de vedere al combustibilului, la SUV-uri, mașini sport sau modele de mașini electrice. Indiferent de necesitățile cumpărătorilor, Nissan oferă modele de mașini care să se potriveasca diferitelor bugete sau stiluri de viață.

De ce mașini marca Nissan?


Mașinile marca Nissan sunt destul de căutate pe piața auto de la noi din țară. Acestea sunt căutate atât noi, cât și la mâna a doua, iar motivele pentru care șoferii le preferă sunt mai multe. Unii șoferi le preferă deoarece au prețuri bune la mâna a doua și pentru că piesele de reparat se găsesc ușor. De asemenea faptul că mașinile sunt ușor de condus este un alt motiv pentru care aceștia le aleg. Marca Nissan are modele pentru fiecare tip de șofer, care sunt fabricate din materiale rezistente. Acestea sunt confortabile, elegante și fiabile.

Care sunt avantajele mașinilor marca Nissan?


Marca Nissan vine cu câteva avantaje pe care șoferii le apreciază, precum:

·Tehnologia avansată
Aceste mașini sunt echipate cu tehnologie avansată, care oferă șoferilor confort și un plus de siguranță. Acestea dispun de un sistem audio foarte bun, unele modele Nissan au navigație care se poate conecta la telefonul mobil sau Nissan Safety Shield 360, care oferă mai multă siguranță.

·Design-ul inovator
Mașinile arată foarte bine, au un design unic, inovator care oferă performanță și funcționalitate.

·Eficiența a combustibilului
Sunt modele cu tehnologie hibridă care oferă o eficiență a combustibilului excepțională, iar modelele electrice, precum Nissan Leaf, oferă o autonomie impresionantă.

·Versatilitate
Modelele mașinilor sunt atât unele compacte, sport sau SUV-uri. În funcție de nevoile fiecărui șofer, marca Nissan pune la dispoziție o gamă largă de modele.

·Cost de întreținere redus
Mașinile marca Nissan au costuri pentru reparații și întreținere destul de accesibile, ceea ce înseamnă că nu vei cheltui mulți bani la acest capitol.

Unde găsești Nissan la mâna a doua?


După cum spuneam, mașinile marca Nissan sunt destul de căutate și la mâna a doua, ceea ce înseamnă că există multe oferte pe piață. De aceea trebuie să fii destul de atent de unde îți achiziționezi mașina. Cel mai recomandat este să colaborezi cu o firmă de vânzări auto second hand pentru a putea fi sigur că achiziționezi o mașină de calitate, fără defecte ascunse.

O astfel de firmă este și Titanic Automobile. Aceștia verifică atent toate mașinile înainte să le pună la vânzare și le igienizează. Un avantaj pe care ți-l aduce colaborarea cu aceștia este că ei te pot ajuta cu import auto la comandă. Acest lucru înseamnă că tu le poți oferi detalii despre mașina pe care ți-o dorești, iar ei o vor căuta pentru tine. Aceste detalii inculd:
· Marca
· Model
· Anul fabricației
· Numărul de kilometrii doriți
· Bugetul de care tu dispui
· Orice alt detaliu care ți se pare relevant.

Pe lângă acestea, ei îți vor oferi și acces la istoricul de service al mașinii, CarVertical gratuit, servicii de înmatriculare, servicii de finanțare și transport al mașinii până acasă. Pentru a lua legătura cu ei este necesar să intri pe site-ul lor și să completezi un formular sau să îi contactezi la numărul de telefon 0745 184 734.