Bucuresti

Descopera cosurile de fum din inox care dau caldura si siguranta oricarui camin

Descopera cosurile de fum din inox care dau caldura si siguranta oricarui camin

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
557

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ne place focul deschis si ne plac semineele. Insa cand avem in vedere achititia unui semineu pentru casa criteriul sigurantei este primul de considerat inainte de orice achizitie. Pentru a evita situatiile neprevazute care pot pune in pericol sanatatea utilizatorilor, este necesar instalarea unui cos fum inox ce ofera siguranta locuintei. Atunci cand se face referire la sisteme de incalzire, componentele acestora trebuiesa fie optimizate pentru a proteja membrii familiei de accidente.

Avantajele cosurilor de fum din inox

Cum sistemele de incalzire au dobanditforme modernizate si apreciate de milioane de oameni, acestea au luat forma unorseminee sau sobe perfect adaptate locuintelor contemporante. Ca si desprinse din basme si filme, aceste bunuri stau la baza confortului personal in iernile friguroase, lucru datorat puterii calorice deosebite, emanate pe tot parcursul functionarii. Compus din tehnologie de inalta calitate, acesta se combina cu materiale puternice pentru a putea evacua cu usurinta fumul cumulat pe parcursul arderii combustibilului.

Seminee Expert, firma cunoscuta in distribuirea, proiectarea si montarea semineelor atent lucrate, s-a facut remarcata prin calitate si porfesionalism inca de la inceputul prezentel sale pe piata din Romania. Prin comercializarea cosurilor de fum, Seminee Expert distribuie produse cu componente ce provin de la companii de prestigiu in Olanda si Germania. Unele dintre cele mai importante avantaje de urmarit la un cos de fum de calitate are de a face cu dimensiunile cosului. Diametrul acestora poate fi de 80mm sau 1000 de mm.

Rezistenta cosurilor de fum de inox este importanta pentru a avea un spatiu ce ofera protectie familiei si celor dragi. Partea interioara a structurii acestor produse este intarita, motiv pentru care riscul de crapare/fisurare este aproape imposibil. Astfel, sistemul de evacuare devine sigur, indiferent de combustibilul folosit, fie ca este vorba de lemn sau de carbuni.

Dimensunea si greutatea cosurilor de inox este redusa, fapt pentru care montarea acestora se poate realiza cu rapiditate, in majoritatea spatiilor.Instalarea cosurilor de fum din inox este usoara si poate fi realizata si in spatii de dimensiuni mai mici. Materialul folosit este aisi 346l/en 1.4404, produsul venind cu o presiune de lucru de 200 pa.Cosurile de fum din inoxvin alaturi de garantii cuprinse intre 10 si 30 de ani (daca ciletnul va costata o problema legata de sistemul de evacuare al gazelor).

Atentie la specificatiile tehnice
Alegerea unui cos de inox de calitate superioarapoate fi destul de grea pentru consumatorii nespecializati, motiv pentru care expertiza profesionistilor avizati in domeniul de activitate este necesara. Prin intermediul acestora se va putea monta si implementa eficient un sistem de evacuare de inox, optimizat pentru siguranta familiei. Servicile de mentenanta trebuie sa fie efectuate cu regularitate, de cel putin doua ori pe ani. Trebuie precizat ca verificarea se efectueaza de catre personalul calificat si specializat. In ceea ce priveste costurile de achizitie si instalare a cosurilor de fum, complexitatea proiectului determina sipreturile. Nu exista preturi fixe pentru cosurile de fum, asa cum nu exista un pret universal pentru locuinte.

Comanda cosuri de fum pentru camine calduroase

Seminee-expert.ro este magazinul unde vei gasi oferte complete si avantajoase pentru cele mai bune sisteme de incalzire disponibile in prezent. Acceseaza site-ul seminee-expert.ro sau apeleaza +4 0721 280 857, +4 0784 292 820, +4 0744 207 437 si ureaza sezonului rece un bun venit calduros.

Autor