Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Descoperă la KitchenShop ustensile care nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie

Descoperă la KitchenShop ustensile care nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie

Detalii articol

Categorie
Articole mancare si bautura
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
353

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

De câte ori nu ți-ai dorit să pui în practică o rețetă pe care ai văzut-o la televizor, dar nu ai avut toate ingredientele la îndemână? La fel se întâmplă și atunci când vezi cât de repede se mișcă maeștrii bucătari în prepararea unor feluri apetisante, fără să îți dai seama de ce în cazul tău același preparat durează câteva ore. Ei, bine, diferența o fac de cele mai multe ori ustensilele folosite, atât la preparare, cât și la gătire.

Asemenea unui meșter zugrav care are la dispoziție sculele potrivite, tot așa și în bucătărie, ai nevoie de ustensilele adecvate pentru a duce la bun sfârșit o rețetă ca la carte. Iar cum tehnologia este astăzi la îndemâna tuturor, magazinul online kitchenshop.ro îți va oferi câteva exemple de ustensile care nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta.

Cine este KitchenShop

Magazinele fizice cu acest nume sunt arhicunoscute în țară. Aici vei găsi una din cele mai mari game de produse, de la branduri pe măsură de variate, tot felul de echipamente, ustensile și accesorii pentru bucatarii. Unele dintre ele sunt recomandate pentru uz profesional, unele și pentru uz casnic. Ai de unde alege cele necesare pentru bucătăria de acasă sau pentru cea dintr-un restaurant.

Acum să vedem și care sunt unele dintre acele produse considerate un must-have pentru orice bucătărie. Unul dintre ele este cunoscutul blender vertical. În cazul în care ești și părinte într-o familie cu copii, probabil că ți-ai dat seama de utilitatea acestui produs atunci când aceștia erau în stadiul de bebeluși și nu numai. Ușor de mânuit și de versatil, acesta poate mărunți și amesteca piureuri din fructe și legume, chiar și carne, fără niciun efort. Pur și simplu, cu o singură apăsare de buton ai gata în câteva secunde o mâncare potrivită pentru vârsta bebelușului tău, ușor de mestecat și fără cocoloașe ori bucăți nedigerabile.

În plus, față de un mixer cu bol sau mixerele mari cu nenumărate accesorii, un blender vertical este ușor de spălat și de depozitat, ceea ce pentru mulți dintre noi este extrem de important.

Alege un blender vertical - iată de ce!

Blenderul vertical a căpătat astăzi funcții multiple, întrucât acesta nu mai este folosit doar la mărunțirea hranei bebelușilor. Cu ajutorul accesoriilor potrivite, precum boluri și palete speciale, chiar capuri diferite, de care poți atașa noi și noi accesorii, blenderul vertical te poate ajuta în prepararea de sosuri și maioneze. Așadar, înlocuiește cu succes diferite mixere sau mărunțitoare care îți ocupă loc în bucătărie sau în debara.

În aceeași categorie, a ustensilelor care nu ar trebui să-ți lipsească din bucătărie, este mixerul cu bol. Desigur că fiecare dintre noi are acasă un mixer vertical, probabil din categoria celor ieftine, pe care le scoatem din dulap o dată sau de două ori pe an, atunci când preparăm frișca pentru tort. Trebuie să recunoaștem însă că aceste tipuri de mixere au o utilitate mai extinsă, în funcție de capacitatea lor și de putere. Îți vor da posibilitatea amestecării unor creme mai groase, spre exemplu. Putem opta pentru mixere cu sau fără bol care, dincolo de aspectul profesional, va face din gătit o adevărată plăcere.

Știm cât de neplăcut este să ți se lipească aluatul de degete atunci când prepari o pizza sau o pâine de casă, ca să nu mai vorbim despre minunatele prăjituri sau fursecuri. Toate acestea sunt acum mai ușor de preparat, având în vedere puterea de care dispune acest tip de mixer, componentele construite din materiale antiaderente, ușor de asamblat și de curățat.

Contact: office@kitchenshop.ro

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro